Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjött a mensim a hőm visszae...

Megjött a mensim a hőm visszaesett de két napra rá megint fent van 37,2-ön. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
2008. aug. 25. 15:14
 1/3 A kérdező kommentje:
elfelejtettem hogy fel vagyok puffadva nagyon,pedig nem szoktam
2008. aug. 25. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia. Mennyire van meg? darabos? görcsölsz?

Leírom az én példámat. 5 napja késett, a sok tesztből 1 lett halvány + , majd egyik nap 37-ről leesett a hőm 36,7-re. Megjött, de nem volt darabos, se görcs és 2 napig normál mennyiségű vér, aztán 2 napig csak kevés barnás. Nekem mindíg 5-6 napig tart. Aztán a következő héten elmentem dokihoz és az uh-n ott volt a petezsák benne a szikhólyag. Szóval megmaradt a babám! Most kell visszamennem, azért izgulok. A hőm meg utána felment 37,1-re.

Ez az én esetem. De remélem segítettem.

2008. aug. 25. 17:37
 3/3 A kérdező kommentje:
2-3 napig volt meg,egyszer volt pici darab benne, de görcsöltem elég rendesen. csak holnapra kaptam időpontot és kíváncsi vagyok
2008. aug. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!