Akinek elváltozást találtak a méhében és megoperálták, lett utána baba?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 16:25
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mit értesz elváltozás alatt. Nekem szív alakú méhem volt amit műteni kellett, mert annyira mélyen "belógott", hogy majdnem kettéosztotta a méh üregét. Előtte volt két vetélésem valószínű hogy emiatt. Műtét utáni 4. hónapban újra terhes lettem és most leszek 38 hetes, teljesen problémamentes terhességgel. Nemsokára megszületik a kislányom! Ha neked is hasonló problémád van, ne keseredj el, orvosolható!!!!! Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmikre gondoltam. Myoma, septum, polip, összenövés, (részben) kettőzött méh, stb. Volt 2 korai vetélésem és méhtükrözést terveznek. Örülök, h neked sikerült :)
2010. febr. 15. 16:56
3/3 anonim válasza:
Szia.Nekem is myomám van.A doki azt mondta van ésélyünk babára mütét nélkül is mert ,ugy helyezkedik el a myoma a méhemben.3 nap mulva megyek vissza a dokihoz mert kaptunk 3 honap próbálkozást a babapropára hátha hamar összejön.Elevitet ajánlotta hogy szedjem.Igaz most is megvolt 10-én de attol babás maradhattam mert állitólag a myoma miatt még egy pár hónapig megjöhet.A tesztekben már nem bizok!Biztosabb az orvos mit mond!De mütét után is lehet még baba.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!