Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha polip van, lehet terhesség...

Ha polip van, lehet terhesség mellette? Vagy a menzeszt is megakadályozhatja?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem volt méhtest polipom .abban a hónapban sajnos elment egy babánk de a vetéléssel elment a polip nem is kellett műteni...november 15-én tudtam meg a polipot..17-én pozitív teszt.20-án vérzés jó erősen.kontrollon már nem volt ott.kiürült minden.

szabad próbàlkozni.Decemberben szilveszterkor együtt voltunk férjemmel és 2014.szept.megszületett kislànyunk 2 kisfiun után.

tehàt nálam megakadályozta a babab fejlődését.Doki mondta hogy ha nem megy el akkor is el kellett volna vennie úgymond mert nem engedte volna a polip fejlődni.

neked hol van?

2015. márc. 11. 23:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Az en orvosom azt mondta, hogy a polip megakadalyozza a teherbeesest. Allitolag ugy viselkedik, mint egy mehen beluli fogamzasgatlo. Gondolom fugg a meretetol es attol, hogy hol helyezkedik el.
2015. nov. 26. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!