Szerintetek őrültség egy hònap párkapcsolat után gyereket vállalni?
A párkapcsolatoknak meg van a maga menete. Az alapvető sorrendet ha nem tartod be, szinte biztos, hogy elesel. Lehet mákotok lesz és nem lesz baj, de most bekockáztatnál? Igen-mondod te....csakhogy ha tényleg összehoztok egy tökmagot, akkor onnantól kezdve nem csak a te életed és a párod élete a tét, hanem azé a kis tökmagé is. Majd mit mondotok neki, ha fél évvel a születése után mégse jött össze-bocs, így jártál...?
Ez egy felelősségteljes döntés, és ha már a te vagy a párod élete nem számít, számítson a harmadik élet!
Mi 3 évet jártunk, 3 évet együtt laktunk, mire megszületett a lányunk. Kicsit több, mint 2 éve laktunk együtt, mikor belevágtunk a babaprojektbe és mivel hamar megfogant, így lett 3 év. És a 2. gyereknél ugyanúgy várni kell, mint az elsőnél. Meg kell várni, hogy működik e egy gyerekkel. Aztán elgondolkodni, hogy vajon menne e kettővel. 2 évet vártunk a második babaprojekttel is. Igaz, sajnos végül 4.5 év lett (két vetélés), de tényleg még a 2. gyereket is meg kell gondolni, mert attól, hogy egyel működik, nem biztos, hogy kettővel fog. És így tovább, ha akarnánk 3.-at, akkor is várnánk még. Sokan a 2. 3. gyerek után csúsznak el. Tudom, hogy te itt most egyelőre csak egyről beszélsz.
Én várnék a helyedben. Nálunk 5 év után jött a baba, és ígyis volt egy elég erős hullámvölgy a kapcsolatunkban, kb. 1 évvel a kisfiunk születése után. Sajnos annyira sok mindentől függ a siker, hogy előre nehéz megmondani. Nekünk sikerült túljutni ezen.
Példa baráti körön belül, akiknél nagyon hamar jött a baba: az egyik pár a gyerkőc 1 éves korában szétment, a másiknak is volt egy elég erős hullámvölgye, de együtt maradtak. Azóta megszületett a második gyerkőc is, jelenleg boldogak együtt 4-esben.
SZóval sosem lehet tudni...
Biztos minden kapcsolat más. Mi 36 évesen ismerkedtünk meg... a párom rögtön akarta a babát.... nem védekeztünk, a természetre bíztuk.....
még mindig nem fogant meg :( pedig már 1 év eltelt :(
szóval ezzel csaak azt akarom mondani, hogy nem gombnyomásra jön a baba, illetve szerencsések azok akiknél igen.
Szerintem ha úgy álltok a kapcsolatotokhoz,hogy tűzön-vizen át...és nem kell más..... akkor mehet, vagyis jöhet a baba!
a kapcsolat egyébként bármikor elromolhat, nincs időhöz kötve szerintem, h x év után már nem.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!