Tényleg nagyobb lesz a baba a terhesvitaminnak köszönhetően? Kikértem netes oldalon nődoki tanácsát, és azt mondta inkább gyümölcs, zöldség formájában vigyem be a vitamin, mert a terhesvitaminoktól óriási baba lesz
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 18:36
11/18 anonim válasza:
Írd már ki légyszi, melyik oldal melyik "szakértője" volt az! Elkerülném...
12/18 anonim válasza:
Elsőnél 1 hét után abba hagytam 4520 grammos lett. Most a 24.hétig szedtem még nem született meg de 4D-n azt mondtàk nagy baba lesz.
Én azt is hallottam hogy a narancs is babanövesztő :) elsőnél iszonyatosan sok narancsot ettem.
13/18 anonim válasza:
Szia.Első lányomnál végig szedtem a terhesvitamint -Elevitet,a lányom 4330 grammal született,a másodiknál nem szedtem semmit a magnéziumon kívül,erre a lánykám 4050 grammos lett....Inkább genetika,mint a vitamin a felelős ezért.
14/18 anonim válasza:
Első baba 38 hétre 3460g-mal 2. baba 3165 g szintén 38 hétre, és mindkettőnél szedtem terhes vitamint. Inkább az én súlyom az, ami esetleg befolyásolta, de az se valószínű. 1. babával 25kg plusz, 2. babával 11kg plusz.
15/18 anonim válasza:
Barátnőm mindkét gyerekénél végig szedte. 2,5 kilós babákat szült. Én kb a 13. hétig szedtem ugyanazt, és 3800 g lett a fiam. Másik barátnőm egyáltalán nem szedte és 4 kilós lett a lánya.
16/18 anonim válasza:
En is vegig szedtem minket lanyom 3200grammal szuletett semmi koze hozza:)
17/18 anonim válasza:
A terhesség tervezésétől a szülésig minden nap szedtem, 41+1 hétre született a kislányom 2990 grammal. A vitaminok neked kellenek, hogy a szervezeted ne merüljön le, a baba nem attól lesz óriásbébi.
18/18 anonim válasza:
Azt is mondják, hogy a vitamintól meg lehet hízni. Nekekm még nem sikerült.
3000 gr-os óriásbabám lett a vitaminoktól. A vitamin a te szervezetedet feltölteni kell, mert a baba elveszi, ami neki kell, neked meg vagy marad, vagy nem. Azért a dokid utánaszámolhatna, hogy az ajánlott napi mennyiséget mennyi gyümölccsel lehetne bevinni. Merthogy a mai gyümölcsökben, zöldségekben jó, ha minimális vitamin van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!