Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenetek elemezni a terhess...

Segitenetek elemezni a terhessegi tesztemet?

Figyelt kérdés

Olvastam itt mindefele szellem csikrol.Jo par tesztet csinaltam mar de meg sosem talalkoztam ilyennel. Vagy pozitiv volt vagy nem. Most 4 napja kesik. Tegnap reggel es ma /sajna csak este/ csinaltam 2 kulonbozo erossegu es fajtaju tesztet. Szerintetek mi lehet?

Reggeli: [link]

Esti: [link]

2015. márc. 9. 21:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az elsőn én is látok valamit.. A második gyengébb teszt, és még esti is, úgyhogy ha a 12,5 ös ennyire halvány, azon egyértelmű, hogy semmi, prőbáld meg 2 nap múlva, azert ilyenkor már tátszania kellene, de ha megis baba, akkor kesői peteérésed volt
2015. márc. 10. 06:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Szia én látom mind kettőn :-) kicsit hasonló cipőben járunk, nekem 10 napja késik egyetlen egy nagyon halvány tesztem van. Holnap megyek vissza a dokihoz. Szorítok neked :-)
2015. márc. 10. 07:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Szia! Jol latom h predictor early teszt? Na, azt felejtsd el. Nekem allandoan ilyen halvany pozi volt, mikor sehol nem volt a baba, aztan mikor terhes lettem, akkor meg negativ homezo az egesz! Ha rakeresel, meglatod jo sokan szidjak! Raadasul meregdraga, komolyan mondom be kellene tiltani, szorakoznak ezek a remenykedo nokkel :( inkabb hasznalj egyszeru 2dbos xepilt, az engem sosem csapott be! Drukkolok a babahoz!
2015. márc. 10. 07:54
 14/24 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek. A remény hal meg utoljára. Mensi sehol a mai tesztem tök negatív. :/ Viszont a hőm még mindig 37.2. Ki érti ezt?!?!?!

[link]

Lehet tanakodni.....

2015. márc. 10. 08:14
 15/24 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyi " gondom", hogy 4 napos késésnél már kellene szerintem látni valamit a teszten. Ráadásul a görbe miatt (ahol látszik mikor ovu) az sem valószínű,hogy később fogant. Viszont a görbe szép!

Csak csinálni kellene valami másfajta tesztet!

2015. márc. 10. 08:37
 16/24 A kérdező kommentje:
3 félét már csináltam... :/ Intimed,exepil és a predictor early. Mást nem tudok tenni minthogy várok...Előbb utóbb csak lesz valami.Ha nem, akkor jövő pénteken elmegyek dokihoz. Ő majd lerántja a leplet.
2015. márc. 10. 08:58
 17/24 anonim ***** válasza:

Első, menj el szemorvoshoz, ha tényleg egyiken se látod.

Én mindkettőn látom.

2015. márc. 10. 09:06
 18/24 A kérdező kommentje:
Az ovu tesztem 18-án és 19-én volt pozitív. A 20-ai már negatív....
2015. márc. 10. 09:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Én mind 2-őn látom a 2 csíkot!
2015. márc. 10. 15:21
 20/24 A kérdező kommentje:
Azota is negativ a tesztem. Ugy tunik jo trefat uz velem a sors. Na mindegy.
2015. márc. 11. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!