Kinek Milyen tünetei voltak mielött kiderült hogy terhes?
Szia!
Nekem ezek voltak a tüneteim.
Elmaradt menzesz,fáradékonyság,gyakori vizelési inger,étel,illat undor,étvágytalanság,émelygés,iszonyú mellfájdalom"de nekem minden menzesz előtt nagyon fájt,tehát ezt nem tulajdonítottam tünetnek"
Azt hiszem ennyi. Ja és egy kis hasszurka:)
Szurkolok:)
Még bőven lehet baba.
Nálam mellbimbó fájdalom volt, meg sűrű pisilés.
Tesztelj néhány nap múlva! Szurkolok. :-)
Nekem első terhességnél a hasszurkálás, gyakori pisilés, álmosság, derékfájás és az étel,-illat/szag undor voltak a tünetek.
Most csak remélem, hogy újra terhes vagyok, még nem teszteltem, az egyetlen tünet, hogy nem jött meg. Március 7-re nem vártam.
Nekem a nemvart elött szokott fajni egy kicsit a mellem, de most annyira fajt, hogy borogatnom kellett, tele volt csomokkal, egy kicsit meg is ijedtem. 4 nappal a nemvart utan teszteltem, ami pozitiv lett. Akkor semmi mas tunetem nem volt, korabban (amikor nem is voltam terhes), sokkal több tunetet veltem felfedezni magamon.
Szoval szerintem a legbiztosabb jel a pozitiv teszt. Az nem teved.
Nekem az elsőnél:gyakori pisilés,farkasétvágy,nagyon nagyon erős görcsök.Nyugalom...de az nagyon,semmi nem tudott felhúzni,pedig nem épp a nyugalom szigetén dolgoztam.És a furcsa az volt,hogy akkoriban ovutól fájt a cicim nagyon 14.napig ,innen tudtam h megjon,de ezesetben akkor 15-16 még mindig fáj,és pozi lett a teszt.
a másodiknál,csak az érzékenység,mindenen sírtam nagyon,és hányinger.Ennyi.
Most pedig holnap kiderül,hogy baba okozza-e a jelenlegi tüneteimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!