Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek régebben, (...

Szerintetek régebben, ( amikor még nem volt UH) jobban izgultak a nők a terhesség alatt vagy pont, hogy nyugodtabbak voltak?

Figyelt kérdés
Arra, gondolok, hogy akkor nem kellett pl azon izgulni, hogy adott hetesen nem akkora amekkora a nagykönyvben meg van írva, de pl abban sem lehettek biztosak, hogy egyáltalán egészséges-e.
2015. márc. 7. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*szóval ennyit a zinternetről :)
2015. márc. 7. 22:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyzon aranyos a válaszod utolsó :)) Én az egész babakérdésben csak a szüléstől nem félek, pedig láttam pár videót, és pl császáron voltam bent fősuli alatt. Aztán lehet meglepődöm majd :P Én elolvasok somindent, mert úgy gondolom, hogy nem lehet a fejünket a homokba dugni, de ha pl nem tudtam volna, hogy az első 12 hétben milyen könnyű elvetélni ( kössz gyk) akkor mennyvel nyugodtabb lennék :)
2015. márc. 7. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:

nálunk ez a 12.heti vízválasztón én csak annyiban voltam, hogy tudtam , hogy 12 hét után szokás bejelenteni, mert addig elmehet, a párom meg 9 hetesen szétkürtölte, mert nem bírta magában tartani és őszintén bevallotta a szemembe, és nem tudtam haragudjak e, vagy ne, mert ugye azt is olvastam, hogy ebben az időszakban pont az a szép, hogy csak te és a párod tud valamit, a ti kis titkotok és ezen agyaltam, hogy ő nem érzi talán a kettőnk szövetségét, vagy ne vegyem olyan komolyan..

de szóval a baba végett nem aggódtam akkor

2015. márc. 7. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Én feleslegesen izgultam az internet miatt. Mert hittük hogy elsőre összejön. Aztán láttam hogy nem.. De nem nekem mert itt sikerult elsőre. Nagy számokat lattam vetélésekrol aztán megijedtem. Majd a családomat neztem es kornyezetem hogy valojaban nem törvényszerű hogy baj is lesz és 11 hetesen eddig minden rendben is van és most már hiszem hogy nem is lesz gond. :) de már nem is foglalkozok az internet adta negativ dolgokkal.
2015. márc. 7. 22:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Régen eleve csak a legerősebb babák maradtak meg. Gondolj bele, hogy a dédanyáink nagyjából a VH alatt voltak terhesek a nagyszüleinkkel (kinek hogy persze, ez csak egy példa). Akkor nem rohangáltak két csepp pecsételés miatt az orvoshoz. Nem csak a technikai fejlettség, az Internet, de az emberi élet értéke is megváltozott.
2015. márc. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!