Kimaradt egy tabletta, lehet így baj?
Figyelt kérdés
Tegnap délután együtt voltam barátommal, de este elfelejtettem bevenni a tablettát. Ma délben jutott eszembe, és akkor be is vettem. Lehet így baj?2015. márc. 6. 15:03
1/4 anonim válasza:
Mire való a tájékoztató???
Megsúgom: pont ERRE!
Megtalálod benne, hogy mi a teendő kihagyás esetén és azt is, hogy kell-e félned. Ez attól függ, hogy hányadik tablettát hagytad ki.
2/4 anonim válasza:
Igen ez nagyban függ attól, hogy melyik héten vagy és melyik tabletta maradt ki az utolsó héten akkor nem hiszem hogy lenne baj ha nem akkor előfordulhat... a tájékoztatóban benne van ilyenkor mi a teendő...
4/4 anonim válasza:
Én már sokszor jártam így. 4 éve szedem újra (szoptatás után). Eddig még nem volt belőle baj. Volt, hogy este jöttem rá, hogy nem vettem be, vagy reggel munkába. Így este ugye már csak az aktuális adagot vettem be. Az előző esti meg ment a lefolyóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!