Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tünetek mire utalhatnak?

Tünetek mire utalhatnak?

Figyelt kérdés

elviekben vasárnap kellene megjönnie a menzesznek. de már egy hete megjön érzésem van(tudjátok milyen) majd le szakad a derekam is nem tudom mire vélni ezt hogy egy hete fenáll ez a dolog.

nem járok sürübben wc re de ez a folyamatos megjön érzés kiidegel(ez az érzés)Ö. (ovszerrel védekezünk, van már két gyermekem de ilyet még nem tapsztaltam

2015. márc. 6. 07:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Terherbeesés kategóriába írtad akkor?? Csak gondolod h erre??!! Amúgy meg simán megjöhet. Simán lehet h eddig is volt csak nem figyeltèl ennyire magadra.
2015. márc. 6. 07:19
 2/4 A kérdező kommentje:
mert ugyebár az ovszer se 100% biztonságos azért irtam ide
2015. márc. 6. 07:22
 3/4 anonim ***** válasza:
most nem azért,de túlzásba viszed. még csak 3 napja kéne megjöjjön,azért mert fáj a derekad nem vagy terhes. ennyi erővel amilyen kérdések lennének itt :-) az óvszer 99,9%-os védelmet nyújt,ha nem szakad ki,szóval még ráérsz ezen aggódni. nekem meg pl. egyáltalán nem is fájt a derekam terhesen :s valószínűbb,hogy meghúztad pl.emelted a 2 gyerkőcőt,szatyrot,vagy elfekedüdted. a megjön érzés nem jelent terhességet,lehet akkor is meg ha nem vagy akkor. tök természetes mindkét esetben akár 1 másfél héttel előtte is.
2015. márc. 6. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:
minden hónapban ezek a tüneteim mégsem vagyok terhes.ha védekeztetek,nem szakadt ki a gumi,akkor tuti nem vagy terhes
2015. márc. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!