KI nem varja marrcius 13ra? 25/ N, masodik probalkozasi honap
Figyelt kérdés
Izguljunk egyutt2015. márc. 5. 17:00
11/49 anonim válasza:
14.ere nem varom. Ez a 12.honapunk. Nagyon nagyon nem varom. Semmit nem erzek csak faj a mellem ugy ahogy ovu utan fajni szokott es be van durranva +minimalis folyas. Drukk mindenkinek :)
12/49 anonim válasza:
3-as vagyok :) azért késtük le szerintem (bár nem vagyunk robotok) mert elvileg 28 napos ciklusaim vannak, és 16. napon voltunk együtt. Igazából a hüvelyváladékot nem figyeltem, mert hát "hirtelen jött" hogy jöhet a kistesó. De amikor együtt vltunk már nem találkoztam tojásfehérjével.. persze ettől még spontán peteérés és társai lehetnek, de a középidőt lekéstük szerintem. Viszont az előző hónapban nekemis 35 napos ciklusom volt, fogalmam sincs miért, sosem volt még ilyen. 3 napja nézem a hőm, 36.4. 36.7 ma meg 36.8. Hát kiváncsi leszek :D
13/49 anonim válasza:
1-es vagyok. Sajna megjött ma :(
14/49 A kérdező kommentje:
Sajnalom ! de mindent bele, a masodik probalkozos holnap meg nem is sok :). Nekem is holnap lenne 28 nap...meg ma semmi jel, 2 napja folytonosan hanyingerem van. Es nem a megjon erzesem van hanem inkabb has szurka es feszules...Majd elvalik...de nem remenykedem annyira mult honapban is ez volt es megis megjott... Kedves 1-es...neked milyen hoszuak a ciklusaid ?
2015. márc. 10. 14:23
15/49 A kérdező kommentje:
Mikkor teszteltek?
2015. márc. 11. 14:37
16/49 anonim válasza:
hármas vagyok.háát nem tudom.:D nem vagyok az a türekmes tipus... Te?? Valami változád nálad? Hő? :)
17/49 A kérdező kommentje:
A ho meg fent volt ma reggel 37 :) de viszont egesz nap fajt nagyon a hasam, szoval szerintem megfog jonni. En elhataroztam csak egy het keses utan tesztelek, mivel mult honaban nem vart napjan teszteltem es 2 ora mulva megjott :(
2015. márc. 11. 19:37
18/49 A kérdező kommentje:
Te hogy alsz?
2015. márc. 11. 19:37
19/49 anonim válasza:
hát nem akarok semmit bebeszélni. Amugyis abból indulok ki, hogy lekéstük.. :( de ha mégsem, jobboldalra ágyazodott be :D mert egész nap ott szúrkált a hasam. az alaphőm olyan 35.8 és 36.2 között van, szóval jelezhet terhességet a 36.8is, de a kisfiammal bőven 37.2 volt, szóval nem annyira vagyok bizakodó :( Meglátjuk hamarosan :)
20/49 anonim válasza:
Sziasztok 11es vagyok. Nálam sincs még semmi 27 naposak a ciklusaim holnapra nem várom. Hőm 36.9 mellem fáj néha megjön érzés ennyi. Nagyon szeretnénk de inkább azt raktározom el hogy nem sikerült. Új hónap új remény szokták mondani :) Meg hát egy év alatt...sok csalódás volt már. Szúrni nagyon szúrt a hasam tegnap vagy is inkább a jobb petefészkem. Majd kiderül :) Hétfőn tesztelek ha a hétvégén nem lesz semmi vérzés/menses. Drukk mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!