Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulacios teszt volt mar...

Ovulacios teszt volt mar akinek kimutatta a terhesseget? 3 napja kesik. Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Hetfon vagy kedden kellett volna megjonnie. Kedden delutani vizeletbol csinaltam terhessegi tesztet es negative. Meg ma sem jott meg, de most csinaltam egy ovu tesztet es halvany 2 vonal van...

2015. márc. 4. 17:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja a mai ovut delutan csinaltam.
2015. márc. 4. 18:35
 12/18 anonim ***** válasza:
A #9-es válaszoló pontosan megfogalmazta a lényeget!! Nekem mondjuk bevált, nem várt előtt négy nappal kezdtem el, akkor halvány pozitív volt és erősödött. :) Sok sikert! :)
2015. márc. 4. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
És az még lemaradt, hogy így viszont reggel csináld a tesztet!! Most nem ovut nézel ;)
2015. márc. 4. 19:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Meg sosem hasznaltam ovut , csak most. Reggel tesztelek. Lehet, ha erosebb lesz akkor egy terhes tesztet is csinalok most bevasaroltam belole... :) Koszi utolso , meg mindenkinek a valaszokat. :)
2015. márc. 4. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem késés után, jól látható két csíkos lett az ovutesztem. Azért is csináltam utána terhes tesztet, ami pozi lett.
2015. márc. 5. 06:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Reggel csinaltam ovu tesztet ami mar jobban latszodott , de terhes teszt az olcso fajta semmit. De meg mindig nem jott meg.... Azt gondolom, ha a 14-15.en voltunk egyutt es akkor fogant volna mar kimutatna , de vuszont 19-20 korul is egyutt voltunk valamelyik nap. Szoval lehet ha nem jon meg vasarnap reggelig , akkor tesztelek ujra.... nem akarok csalodni. Az elozo terhessegemet is eloszor negativnak mutatta parszor , utana meg nagyon halvany volt es naprol napra picit erosebb. A legelsonel mar a nem vart napjan nagyon eros volt a pozitiv tesztem. Bar csak meg csutortok van , amig nem jon meg van esely...
2015. márc. 5. 22:00
 17/18 anonim válasza:

Szia, én is hasonló cipőben járok a 8. 9. dpon csináltam ovu tesztet ami erősödött.Most a 12. dpo napon vagyok 2 napja megjön érzésem van.Hogyha nem jön meg tesztelek.

Veled mi történt kedves kérdező?

2015. márc. 8. 12:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Hat... jo reg volt. Akkor tuti megjott. Utana mar osszejott a 3. Cukisag. Most megint lh tesztelek es kivancsian varom hogy megjon-e. 😉😁
2018. szept. 18. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!