Az ultrahangon fogok kapni képet a kicsiről?
egy rokonunk most vár kisbabát, és mindig mutogatja a kinyomtatott képet a piciről.
Én Szegedi nőgyógyászati klinikára fogok járni.
Az weboldalukon ezt írják:
A terhesgondozás során szükséges két genetikai ultrahang-vizsgálatra hüvelyi úton a 11-13., valamint hasfalon keresztül a 18-20. terhességi hét között, melynek során keressük a normál, illetve attól eltérő kóros ultrahang-jeleket.
Sajnos technikai és anyagi okok miatt a terhességről fényképet vagy videofelvételt nem áll módunkban készíteni.
Még csak 6 hetes vagyok. Ezek szerint ultrahangra el se fognak küldeni, csak 11 hetesen? és egy kinyomtatott képet se mutathatok majd meg a páromnak? :S
Én nem kaptam képet, de lefotóztam a monitort, így meg tudtam mutatni a páromnak. :)
Amúgy itt csak a genetikai ultrahangokat írják le, de ettől még több uh szokott lenni.
Én 7 hetesen voltam először.
Én mind a két gyerekemnél rendszeresen kaptam, mert kértem.
Van, ahol 500-1000 Ft/kép az ár, így azért pénzt vigyél magaddal, hátha ott is kérnek érte.
Egyébként szinte mindenhol fotózhatsz telefonnal. Bnőm férje minden uh vizsgálatot felvett telefonnal. :)
Basszus, egy képért úgy kell kuncsorogni?
Én kérés nélkül kapok. Sőt, a 12. hét óta cd-t is kapok 5-10 másodperces videóval.
Magyar eü...
Én hiába kértem, közölték nincs papírjuk a nyomtatóban. Hát ez van.
De a telefon mindig nálam volt egy fotóra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!