Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki menszesz előtt pár...

Ha valaki menszesz előtt pár nappal esik teherbe, hogy mutathatja elmaradt menszeszkor már a teszt?

Figyelt kérdés
Nem úgy van hogy jópár nap a beágyazódás is??
2015. márc. 4. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínű ez esetben később lesz pozitív a teszt.

Első terhességemkor késői peteérésem volt, és kimaradt mensi 6. napján lett pozitív a teszt.

Második babával már mensi első napján is tök erős volt a csík, úgyhogy itt normál időben történhetett a peteérés.

2015. márc. 4. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, aktus után kb 14nap mire mutatja.
2015. márc. 4. 09:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor jól gondoltam, hogy még várhatok vele.
2015. márc. 4. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ovu után min. 11 nap, mire termelődik annyi HCG, hogy esetlegesen pozitív legyen a teszt.

Ha a menses előtt kevesebb, mint 11 nap telik el, akkor a nemvárt napján még negatív lesz a teszt.

És ha a nemvárt előtt kevesebb, mint 6 nap telik el, akkor a menses is megjön a terhesség ellenére.

2015. márc. 4. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Nem kötekedésből írom, de az utolsó állításod szerintem nem helytálló. Nekem a 24. ciklusnapomon volt PÉ-m ennek ellenére nem jött meg a mensim és terhes lettem. Már 2 éves a kis manóm, aki belőle született :-)
2015. márc. 5. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:

#4 vagyok, nyilván ezeket az állításokat úgy kell érteni, hogy "nagy valószínűséggel", és nyilván vannak kivételek.

Elméletileg menses alatt nem lehet teherbe esni, de vannak rá példák, hogy olykor mégis sikerül.

Ezek szerint te a szabályt erősítő kivételek közé tartozol. :)

2015. márc. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!