Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kihagytam 1 bogyót a fogamzásg...

Kihagytam 1 bogyót a fogamzásgátlóból, az utolsó héten. Ez 3 napja volt, ma elkezdett folyni belőlem a vér, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Ma veszem be az utolsó szemet. Vagy ne vegyem be? Nem tudom mi ez félek
2015. márc. 3. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Megjött a menzeszed! :)

Nekem akkor volt ilyen ha elfelejtettem bevenni.

A vége fele mikor már 6-7 éve szedtem a gyógyszer,volt olyan is hogy a szedése közben jött meg.Mondom mi a fene, gyenge volt már a gyógyszer!

2015. márc. 3. 18:39
 2/9 A kérdező kommentje:
De csak szombaton kellet volna, bevegyem még ezt az egy szemet?
2015. márc. 3. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem vedd be..Aztán újra ha kezdesz egy új levéllel ha elmúlt a menzeszed. De ha nem veszed be az sem baj. " De azért ne kockáztassunk" :)
2015. márc. 3. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szedd be végig. Az eredeti rend szerint járj el. (Egyébként most én is pont így jártam, csak nálam nem ez az első eset)
2015. márc. 3. 18:44
 5/9 A kérdező kommentje:
a leiras szerint egyből folytatni akartam a következőt most akkor elkezdjem holnap az új levelet? Sose volt még ilyen
2015. márc. 3. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen ha elfelejtettel egy bogyót és kiegészítő védekezés nélkül voltatok, járj el a betegtájékoztató szerint és ne vedd be a placebo tabikat. Vagyis így értetted ugye? Biztos a kihagyott miatt jött meg.
2015. márc. 3. 21:04
 7/9 A kérdező kommentje:
az őj levélre gondoltam, hogy azt kezdjem el most szedni vagy várjak vele 7 napot. Ilyenkor meddig szokott meglenni?
2015. márc. 4. 06:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze,hogy várj 7 napot! Megjön,elmúlik,új levél.pont:)
2015. márc. 4. 07:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!
2015. márc. 4. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!