Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki volt már így a 26....

Valaki volt már így a 26. napon h elkezdett egy picit barnázgatni úgy 4 napig?

Figyelt kérdés
Majd elmúlt. Most tartok a 33. napon és még a vérzésnek nincs jele! A hcg -, az LH szintén. Halvány második csík van rajta csak! Szerintetek mitől lehetett ez a barnázgatás? A hasam kissé fájdogál, feküdni nem jó mert olyan mintha nyomnám és az kellemetlen, az egyik mellem ma olyan volt mintha égett volna a bimbó körül, . Mire utalhat? Volt valakinek ilyen?
2015. febr. 24. 21:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Olyat olvastam, hogy a szervezet emlékszik a menzeszre így lesz meg fog jönni érzés és akár vérzés is. Azért majd emlitsd meg a dokinak ha mész. Ha megint előjön akkor meg azonnal doki, mert hormonális dolog is lehet a háttérben. 33-ik napban egyeseknek negatív a teszt, neked van rajta két csík. Majd erősödni fog :)

Ja amúgy 6 hetesen barnaztam, a dokim egyből azt kérdezte hogy esetleg nem most kéne megjönnie?

2015. febr. 24. 21:22
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Csak az a bibi az egészben hogy 26 napra sose volt mensim de még 28-ra sem! :)Ilyen barnázgatásom se volt még soha!

Ja, és az LH tesztem volt 2 csíkos nem a HCG! A HCG az hómezős volt! :)

2015. febr. 24. 21:35
 3/13 A kérdező kommentje:
És csatolom a görbém nézd csak.. :) [link]
2015. febr. 24. 21:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia!ahogy elnézegetem a görbéd nem látom jelét babának nagyon nagyon lent van a hőd :(
2015. febr. 24. 21:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem peteérés sem volt még...Nagyon magas az alaphőd is.
2015. febr. 24. 22:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajna igen! :/ De lehet h a digi mérőm kezd elfáradni és lehet h nem mér rendesen! Ma vettem egy hagyományosat és képzeld 2,5 tized fokkal többet mér a hagyományos!! Szóval 36.6//36.85! Mit gondolsz? Még így sem, igaz??
2015. febr. 24. 22:02
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös!

Akkor lehet h most ez a hónap kimarad? Vagy lehet még P.É-em??

2015. febr. 24. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát sajnos a nappali hő nem ér semmit.Majd a holnap reggeli lesz az érdekes.Hol méred a hődet?Viszonyításképpen úgy kellene csinálni,hogy reggel mind a kettővel mérsz és akkor megtudod csal-e digi.

Nagy valószínűséggel kuka ez a hónap.Sajnos nem lehet ezt így megállapítani.

2015. febr. 24. 22:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt,hogy 5-ös voltam :)
2015. febr. 24. 22:11
 10/13 A kérdező kommentje:

Tudom h nem ér semmit a nappali hő, csak kíváncsi voltam arra hogy h mér! :) És hát nem egyezik! Ezt csak erre írtam!

De persze reggel megmérem mind a kettővel és akkor majd kiderül h hogy is mér! Hüvelyben mérem minden reggel azonos időben 07:00-kor! Szóval holnap megmondom hogyan is állok!

Köszönöm a válaszod!

2015. febr. 24. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!