Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megőrülök. Miért szellemcsíkos...

Megőrülök. Miért szellemcsíkos minden tesztem? Én írtam már pénteken is, hogy megváltozott a Gabriel!

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam egy qupidot, nega lett. Örültem, majd 10 perc múlva ránéztem kis második csík jelent meg, mostanra megszáradt és megint egyértelműen látszik. De megint nem olyan színes, hanem szürkés. Ez normális, hogy minden teszt beszárad és szellemcsíkos lesz? Nem akarok babát!!!És elegem van, tudni akarom mi van.
2010. febr. 14. 11:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
tudom, tudom, de ma van rendelési idő, ma tudom felhívni a dokit. kérek is majd időpontot a hétre.majd szólok mi volt. remélem nincs baba, mert akkor sajnos abortusz lesz a vége:(
2010. febr. 16. 09:57
 12/19 A kérdező kommentje:

MEGJÖTT!!!

Ma mentem volna nődokihoz, de reggel megjött. Soha nem örültem még neki ennyire. Konkrétan sírva fakadtam, annyira megkönnyebbültem. Egy félórán át zokogtam az örömtől és hálálkodtam. Megpróbálok legközelebb sokkal figyelmesebb lenni, hogy ne kelljen paráznom, mert életem egyik legszörnyebb hetén vagyok túl. Köszönöm a segítségeteket!

2010. febr. 18. 18:32
 13/19 anonim válasza:
11%
vki terhesség közben is menstruál..:)
2010. febr. 18. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Én tudtam!!!!!Hát nem tudok ehhez mit hozzáfűzni,de gratulálok a mensidhez:)

Én már 2-szer írtam ide neked,nem tudom melyik voltam.

Aki meg terhesség alatt menstruál az 1000-ből 1 -2!Nyugi!Nincs ott baba,és örülök,hogy ne lett abortusz a vége!

2010. febr. 18. 21:51
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
szia jobb lesz ah dokihoz mész nekem minda 6 várandósságot így mutatta ki (3 babát elvesztettünk)
2010. febr. 18. 22:20
 16/19 A kérdező kommentje:

köszi szépen! én is örülök,h nem lett abortusz.

akik azt írták,h terhesen is menstruáltak: elhiszem,h van ilyen, de érzem, hogy nincs baba, fáj a hasam mensisen, rendesen vérzek. nem vagyok terhes.

annak mennyire kicsi már az esélye, h jan 23án párpercig bennem volt gumi nélkül, el se ment, két tesztem is negatív, mensizek és mégis terhes vagyok?:D na ezt már nem hinném, ennyire nem parázok.

2010. febr. 18. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Ha Jó tesztet akarsz próbáld ki a Clearblue tesztet nekem az sohase lett szellemcsikos.
2010. febr. 19. 09:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A Clearblue se olyan szuper. Én a múltkor vettem és a kontrollcsík nem jelent meg. Közel két ezer Ft-ot kidobtam az ablakon és nem ért semmit. Csalódtam a márkában.
2010. febr. 19. 10:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem színes a második csík, megnyugodhatsz. Nekem is mindíg olyan a gabriel, és soha nem vagyok terhes. Nyugi. Csak ha rózsaszínű!!!! Ne higgy el mást!!
2010. febr. 19. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!