Megőrülök. Miért szellemcsíkos minden tesztem? Én írtam már pénteken is, hogy megváltozott a Gabriel!
MEGJÖTT!!!
Ma mentem volna nődokihoz, de reggel megjött. Soha nem örültem még neki ennyire. Konkrétan sírva fakadtam, annyira megkönnyebbültem. Egy félórán át zokogtam az örömtől és hálálkodtam. Megpróbálok legközelebb sokkal figyelmesebb lenni, hogy ne kelljen paráznom, mert életem egyik legszörnyebb hetén vagyok túl. Köszönöm a segítségeteket!
Én tudtam!!!!!Hát nem tudok ehhez mit hozzáfűzni,de gratulálok a mensidhez:)
Én már 2-szer írtam ide neked,nem tudom melyik voltam.
Aki meg terhesség alatt menstruál az 1000-ből 1 -2!Nyugi!Nincs ott baba,és örülök,hogy ne lett abortusz a vége!
köszi szépen! én is örülök,h nem lett abortusz.
akik azt írták,h terhesen is menstruáltak: elhiszem,h van ilyen, de érzem, hogy nincs baba, fáj a hasam mensisen, rendesen vérzek. nem vagyok terhes.
annak mennyire kicsi már az esélye, h jan 23án párpercig bennem volt gumi nélkül, el se ment, két tesztem is negatív, mensizek és mégis terhes vagyok?:D na ezt már nem hinném, ennyire nem parázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!