Megőrülök. Miért szellemcsíkos minden tesztem? Én írtam már pénteken is, hogy megváltozott a Gabriel!
Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam egy qupidot, nega lett. Örültem, majd 10 perc múlva ránéztem kis második csík jelent meg, mostanra megszáradt és megint egyértelműen látszik. De megint nem olyan színes, hanem szürkés. Ez normális, hogy minden teszt beszárad és szellemcsíkos lesz? Nem akarok babát!!!És elegem van, tudni akarom mi van.2010. febr. 14. 11:46
1/19 A kérdező kommentje:
Ja és ma vagyok a 32. napon, jan 28án szexeltem utoljára, tehát ha akkor teherbeesek, már egyértelműen pozitívat kéne mutatnia nem? Olvastam, hogy néhány embernél a vizelet sűrűssége miatt minden nega teszten megjelenik a tesztcsík helye, de ha nem színes nem kell aggódni.ez igaz?
2010. febr. 14. 11:48
2/19 anonim válasza:
Inkább menj el nőgyógyászhoz, aki biztosra megállapítja, hogy mi a helyzet.
3/19 anonim válasza:
Mit ír a tájékoztató? Rajta kell lennie meddig érvényes az eredmény, mert valóban megjelenik egy szellemcsík.
4/19 anonim válasza:
Egy idö után a teszt nem érte´kelhetö.10 perc az nem olyan sok.Ha minden teszted "szellemcsíkos" akkor benne az esély,hogy az nem szellem csík,hanem terhes vagy.
Menj nögyógyászhoz.!!!
5/19 A kérdező kommentje:
azt írta a tájékoztató, hogy 2-3 percen belül jelenik meg az eredmény és 10 perc után nem értékelhető már. akkor szerintetek?
2010. febr. 14. 14:19
7/19 A kérdező kommentje:
próbáltam, de akárhogy fényképezem, azon nem látszik a második csík. pedig próbáltam mobillal, géppel, de csak a tesztvonal látszik a képen.
2010. febr. 15. 21:26
8/19 anonim válasza:
hát szerintem ha azt írja tíz perc múlva NEM értékelhető, akkor az pont ezért van ráírva mert megjelenik a szellemcsík. Úgyhioy józan logikával ez így nem értékelhető. Persze ettől még lehetsz terhes, de egyébként van rá sansz, azért izgulsz?
9/19 A kérdező kommentje:
hát január 23-án szexeltem utoljára, és akkor az elején gumi nélkül betette kicsit...de bennem nem ment el, és nem is épp előtte húzta ki, hanem jóval előtte, de tudom, hogy előváladéktól is tehes lehetek. ezért félek.
2010. febr. 15. 21:35
10/19 anonim válasza:
Már írtam egyszer nögyógyász!!!
Mire vársz??Esetleg késö legyen??Nem ijesztgetni akarlak....
Ìrj,hogy mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!