Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már így valaki? És mégis...

Volt már így valaki? És mégis terhes volt?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, ma egy hete késik, tegnapi tesztem még negatív volt. Volt úgy valaki, hogy később mégis pozitívat tesztelt? Vannak tüneteim de ez olyan szerintem, ha már tünetek vannak akkor pozi tesztnek is lennie kellene. A mellem jól megduzzadt és fáj, de ugye ez jelenthet menzeszt is. Sose késett még így, csak egyszer de akkor a lányommal voltam valóban terhes. :-)

Köszi, annak aki megosztja a tapasztalatát velem. Természetesen nem arra vagyok kívancsi, hogy megmondjátok terhes vagyok-e, csak ki tesztelt elég későn pozitívat.

2015. márc. 1. 21:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetig nem mutatta ki. Az orvos sem tudta megmondani miert. De talalkozott mar ilyenel maskor is.
2015. márc. 16. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!