Késői peteérésből kinek lett baba?
Figyelt kérdés
A peteérésem most a ciklus 25 napjára esett, viszont valahol olvastam, hogy az már nem jó a teherbeeséshez, mert el van öregedve már..2015. febr. 28. 13:07
1/9 anonim válasza:
ez h.lyeseg hogy az mar nem...nekem folyamatosan 20-24nap kozott volt ovum...a ciklusom is 35-40naposak.. a peteeres az peteeres...elofordul hogy valakinek spontan pl mensi utan kozvetlen van peteerese akkor az tul fiatal?:D nyugi okes
2/9 anonim válasza:
Pontosan nem tudom csak gondolom hogy nekem is késői peteérésem szokott lenni, mert 1hetes menszi késésnél még nega volt a teszt. Pedig már ott volt a baba. Az első uh is ezt igazolta mert ugyan az ut menszimtől számolva 7+6 hetes voltam, az uh szetint épp hogy csak 7 hetesnek mondtak. Majd a köv. 12.heti uh-n kiderül. Ez most a második terhességem az elsőnél is kb.ugyaígy indult. Szerintem nem jelent semmit a késői peteérés, teljesen egészséges kisfiam született.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Első: Igen, igaz, lehet akkor az meg fiatal :-D :-P Második: Boldog babavárást kívánok neked!!
2015. febr. 28. 13:44
4/9 anonim válasza:
Nekem. Nem a ciklusom szerint fogant a mostani terhességem. Két hét késés után lett csak pozitív a tesztem.
Ma vagyok 12 hetes terhes kereken. Ciklusom szerint kb a 14 hét környékén kéne járnom.
5/9 anonim válasza:
Az utolsó 2 ciklusomban a 30.napon volt ovum.A masodikbol bababás lettem. ;-)
5 hetes vagyok.
6/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek is, boldog babavárást!
2015. márc. 1. 21:55
7/9 anonim válasza:
Ha esetleg még olvasnád.Ciklus 30. napján volt nekem is peteérés.Neked mikor mutatta ki a teszt?Nekem 3napja késik,de negatív a tesztem.
8/9 A kérdező kommentje:
Szia! Valamiért pont megnéztem ezt a kérdést, nem is tudom miért... :-D nekem a lányom elvileg a 41. napon fogant, el se hitte a doki. Most hasonló cipőben járok, mert nagyon sokat késett, de tegnap megjött. Arra gondoltam kipróbálom a barátcserje kapszulát, hátha megrövidíti kicsit a ciklusomat, meg segít előbbre hozni a peteérést is elvileg :-) te nem próbáltad még?
2015. jún. 30. 13:13
9/9 anonim válasza:
Nekem hál'isten nincs problémám a ciklusommal 34.napra mindig megjött.Most viszont késik.Lehet a 30. peteérés miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!