Spontán peteérésből baba? Kinek sikerült?
nem kötözködni akarok, de te honnan tudod,hogy kiszabadult egy pete a petefészkedből? (persze a tüszőrepedés a középidőszaki fájdalmat "ismerjük", na de azt inkább sejti az ember, mivel a mensi ciklus közepén sajog a petefészke, feltételezi, hogy az...)
---
elméletileg van olyan, hogy egy orgazmus kivált egy peteérést, mert csodálatos a biológia és az emberi szervezet... szóval teherbe eshetsz, de a naptármódszer szerint a ciklus 9. napjától van eshetőség... (5 nap mensi, utána 4. naptól..) - én így tudom...
---
hát azért csodálkoznék, ha ezt valaki megtapasztalta volna, mert a fogantatást az orvosok össze-vissza kalkulálják, a terhesség alatt nekem is össze-vissza számolták a terminusokat, pedig én tudtam mikor fogant (a közepén, ahogy a nagykönyvben meg van írva) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!