Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spontán peteérésből baba?...

Spontán peteérésből baba? Kinek sikerült?

Figyelt kérdés
Csütörtökön volt menzeszem utolsó napja,este együtt voltunk férjemel.szerintem az orgazmus kiváltott egy spontán peteérést.azóta minden nap enyhén görcsölök,és többször szúró érzést érzek.lehetséges hogy baba lesz belőle?
2013. szept. 22. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:

nem kötözködni akarok, de te honnan tudod,hogy kiszabadult egy pete a petefészkedből? (persze a tüszőrepedés a középidőszaki fájdalmat "ismerjük", na de azt inkább sejti az ember, mivel a mensi ciklus közepén sajog a petefészke, feltételezi, hogy az...)

---

elméletileg van olyan, hogy egy orgazmus kivált egy peteérést, mert csodálatos a biológia és az emberi szervezet... szóval teherbe eshetsz, de a naptármódszer szerint a ciklus 9. napjától van eshetőség... (5 nap mensi, utána 4. naptól..) - én így tudom...

---

hát azért csodálkoznék, ha ezt valaki megtapasztalta volna, mert a fogantatást az orvosok össze-vissza kalkulálják, a terhesség alatt nekem is össze-vissza számolták a terminusokat, pedig én tudtam mikor fogant (a közepén, ahogy a nagykönyvben meg van írva) :)

2013. szept. 22. 10:30
 2/6 A kérdező kommentje:
abból gondolom,mert menzi végén nem szoktam semmi ilyet érezni,és olyan érzés mint peteéréskor szokott lenni.sok helyen olvastam hogy ebből soknak baba lett,és ezért is tettem fel a kérdést,hogy ők ilyenkor mit éreztek.?
2013. szept. 22. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, akinek így jött össze. Ciklus elején, a középidőtől távol, és még véletlenül sem abban az időpontban, amikor máskor peteérése szokott lenni. Szóval bármi lehetséges, és annak az ellentéte is.
2013. szept. 22. 10:39
 4/6 A kérdező kommentje:
pozitív lett a teszt :)
2013. okt. 13. 10:28
 5/6 Macska11 válasza:
Jajj de jó! :-) Én is úgy lettem terhes, hogy a ciklus utolsó napján!! Bár én nem éreztem semmi különöset, csak, hogy nagyon jó volt... :-)
2013. okt. 14. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
bizony én is nagyon boldog vagyok.ez is azt bizonyítja hogy nem minden úgy van ahogy a nagykönyvbe meg van írva!és a tiéd is azt bizonyítja.
2013. okt. 14. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!