Csak beképzelem, vagy ezek lehetnek akár tünetek is?
Figyelt kérdés
5 nap van mèg mensiig, de tegnaptól fáj egy kicsit a mellem, hányingerem van hírtelen de csak este, a hasam fájdogál de nem a méhemnél hanem inkább a petefészkemnél, talán pisilni is többet járok. Ezek lehetnek tünetek, vagy csak bebeszelem? Szerintetek?2015. febr. 28. 00:16
21/27 A kérdező kommentje:
De jó is volna ha elsőre sikerülne. :) Akkor hátha én sem csak beképzelem. Gratulálok :)
2015. márc. 2. 10:48
22/27 anonim válasza:
Na mi a helyzet? Én 2-es vagyok, még mindig nem jött meg. Az iszonyú mellfájdalmon kívül nincs semmim.
23/27 A kérdező kommentje:
Mèg pénteken megjott :) De nem szomorkodok, mert ahogy utána számoltam petérés előtt voltunk együtt 5 nappal meg majd csak utána, ugyhogy már számítottam rá. Na majd talán ebben a hónapban :) Te nem akarsz még tesztelni? :P
2015. márc. 9. 22:43
24/27 anonim válasza:
Óó nem, nekem is megjött még szombaton dél körül. Én is utánaszámoltam, és ovu körül csak 1x voltunk együtt, de az már sztem későn volt. Ez volt a 3. ciklus, hogy 4 nappal később jött meg, mjnt szokott, és én a régi ovu idejét figyeltem, de sztem most beáll 34 naposra, úgyhogy ezt figyelembe veszem :) ez csak az 1. hónap volt, majd legközelebb... :) április 10 fele nem várom majd.
25/27 anonim válasza:
Viszont a cicifájás még mindig nem múlt el, persze enyhült kicsit, pedig nekem elmúlik mindig aznap mikor megjön. Hát ilyen se volt még. Többet nem hiszek a "jeleknek". :)
26/27 A kérdező kommentje:
Majd idegeskedhetunk megint, és elég lesz majd megint kivárni a nemvárt napját :)
2015. márc. 10. 19:08
27/27 anonim válasza:
Hát ez így van... :) nem baj, egyszer összejön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!