Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg vagyok ijedve, mitol...

Meg vagyok ijedve, mitol lehet ez?

Figyelt kérdés

Gyereket szeretnenk ket eve , ebben a honapban is probalkoztunk mint mar olyan sokszor , ket napja volt peteeresem es ma verzek , vagyis csak ilyen erosebb rozsaszines a wc papir es faj a pisiles ....szerintetek lehet hogy felfaztam attol lehet ilyen ?? ...aki szokott felfazni voltak hasonlo tapasztalatai ??? mert en meg sosem voltam felfazva , vagy mitol lehet ez ???

kerlek segitsetek aki tud , szombat este van nem nagyon tudok orvoshoz menni es nagyon meg vagyok ijedve !!!!

Koszi elore is

2010. febr. 13. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem tényleg fel vagy fázva.Amikor én is fel vagyok,akkor vér van a vizeletemben,ezért látszik a papiron is,mikor megtörlöd.Szerencsére nekem nem sokszor van,3-4 évente 1x.
2010. febr. 13. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Valoszinu hugyuti fertozesed van!! Nekem is volt mar parszor es nagyon kellemetlen!! De menj orvoshoz gyorsan, hisz gyogyszerrel nagyon gyorsan elmulaszthato!! Akar ugyeletre is mehetsz, hisz egy konnyu vizelet tesztel megallapithatjak es kaphatsz ra gyogyszert!! Gyors gyogyulast kivanok neked!!
2010. febr. 13. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!