S. O. s ugye nem vagyok terhes?!
Figyelt kérdés
a barátommal szeretkeztünk de nem védekeztünk. kb 3-4 perces volt. nem élvezett belém!.előváladék?!2015. febr. 27. 17:35
1/9 anonim válasza:
de lehetsz terhes... mikor volt az aktus? esemény utáni még belefér, hogy ne izguld végig a hónapot?
2/9 anonim válasza:
Már miért ne lehetnél terhes? A nem védekeztél melyik részét nem érted?
3/9 anonim válasza:
Na a már hiányzott az ilyen kérdés. Hány éves vagy? 12??? Röhejjjjjjj
4/9 anonim válasza:
Én kb így szexeltem végig 2 évet és nem lettem terhes. Persze, ha az lettem volna az sem lett volna gond. :) Így azét nem olyan stresszes. Ellenben az első telibe hónap után teherbe estem :) 28 vagyok
5/9 anonim válasza:
Utolsó, bíztasd csak a sok hülyét.
Lehetsz terhes. Ha még belefér, vegyél be eseményutáni tablettát.
6/9 anonim válasza:
Csak annak szabadna megszakításos módszerrel szexelni, akiknél egyáltalán nem gond, ha jön a baba!!! Itt az élő példa, így lettem én, és én is így estem teherbe, hiába nem érezte a férjem, hogy lett volna bármiféle előváladéka (bár nem maradt meg a baba).
Ésszel, könyörgöm!
7/9 anonim válasza:
Kedves 5-ös. Odaírtam, hogy én így szexeltem, de nálam nem volt gond ha terhes leszek. Ez nem ugyanaz azzal, hogy nem akarok az lenni és mégsem védekezem. Azért írtam ezt mert itt mindenki olyan hogyha valaki egyszer nem védekezett akkor húúúú biztos terhes leszel, ha meg valaki babát akar és megtesz mindent akkor meg húúú minek nem vársz a mensziing minek kell tippelgetni blabla... Ha fogékony vagy rá akkor az leszel ha nem akkor nem. Ez alatt azt értem, fontos az időzítés. Kedves kérdező, pontosan 50%-od van teherbeesni ha nem védekezel. Ha ez gond akkor szedj be eseményutánit, és legközelebb próbálj meg elővigyázatos lenni.
8/9 anonim válasza:
Mi 3 éve megszakítással szexelünk, de soha nem lett volna gond, ha terhes leszek. Hatalmas önuralom kell hozzá, hogy ne süljön el a pasi idejekorán. Ès az előváladèktól nagyon-nagyon-nagyon ritkán lesz baba.
9/9 anonim válasza:
7éve ezzel a modszerrel védekezünk,egyszer sem estem teherbe.De van akire elég ha csak ránéznek :) ha sex van védekezés nincs,akkor bármikor érhet 9honapos meglepetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!