Jessicaa19 kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

7napja késik, 5napja fáj a hasam alul mind két oldalt, a gyomrom és a köldök körül , meg a derekam.

ugy érzem mindig pisilnem kell, és fel vagyok puffadva.

kb 1hete volt fehér folyásom tö bb napig, és ma is észre vettem hogy van egy pici. szeretnénk babát , szerintetek sikerült? holnap reggel amúgy tesztelek nem korai?

2015. febr. 26. 13:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
1hete késik, majd megkérdezed, hogy holnap reggel nem-e lesz korai?! Egyáltalán nem lesz korai, illik már ennyi késés után tesztelni!! Írd majd meg, hogy mi lett a teszt eredménye. Szorítok!
2015. febr. 26. 13:34
 2/17 A kérdező kommentje:
valakinek kimutatja valakinek csak késöbb...holnap elválik:)
2015. febr. 26. 13:48
 3/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Képtelen lettem volna egy hetet várni! :) Már a nemvárt előtt csináltam egy tesztet, mert gyanúsak voltak a tünetek. Bár mi nem terveztük a babát, azért is mertem hamarabb tesztelni, mert azt gondoltam, hogy úgyis negatív lesz :)

2015. febr. 26. 14:14
 4/17 A kérdező kommentje:

és pozitiv lett?

ha most megcsinálom kimutatná?:$

2015. febr. 26. 14:25
 5/17 anonim ***** válasza:

De még milyen pozitív! :)

Lehet hogy már kimutatni halványan, mivel nem első vizelet.

Vagy biztosra mész, és vársz reggelig, vagy nem sajnálod azt a 300-500ft-ot és megcsinálsz már ma egyet! Te tudod! Mondom! Én tuti nem tudtam volna várni egy hetet!

2015. febr. 26. 14:31
 6/17 A kérdező kommentje:
én azért is vártam mert szokott késni. Gabriel tesztett vettem , azt irja mindig kimutatja aa korai terhességet is. nem tudom már most kiváncsi vagyok :)
2015. febr. 26. 15:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Megcsináltad?Kiváncsian várjuk az eredményt :)
2015. febr. 26. 17:30
 8/17 anonim ***** válasza:
Majd ird meg, hogy van-e baba! :)
2015. febr. 26. 18:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Megcsináltad a tesztet? Mi az eredmény? :)

2015. febr. 27. 10:46
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem negativ lett,mert ha pozi lenne már megirta volna :/
2015. febr. 27. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!