A mensi elmaradása után mikor kezdenek el jelenztkezni a terheeségi tünetek?
Figyelt kérdés
21-én lehetett a megtermékenyülés!2008. aug. 24. 13:58
1/6 anonim válasza:
21-én volt a peteérés vagy a beágyazódás?
Mikor volt az utolsó mensid? Milyen jeleid vannak?
2/6 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, bocsánat:
16-án volt pé-més 21-én lehetett a beágyazódás!
2008. aug. 24. 15:05
3/6 A kérdező kommentje:
És az utolsó mensim júl. 31- aug. 4-ig volt.
2008. aug. 24. 15:06
4/6 anonim válasza:
Sztem a az első és legfontosabb tünet a mensi elmaradása. Ha 28 naposak a ciklusaid még akkor is van pár napod addig. Ritka, hogy vkinek már előtte is vannak tünetei, de persze előfordul. Nekem az elmaradt mensi után 1 héttel lett pozitív a teszt és akkor már enyhe nyomást éreztem az alhasamban, és picit fájdogált a mellem. De a doki mondta biztosra, mikor megnézett UH-al. Tudom, hogy ilyemkor nagyon türelmetlen az ember... sok sikert remélem sikerült!
5/6 anonim válasza:
Én a nemvárt menszi előtt pár nappal már enyhén émelyegtem, mindjárt megjön érzésem volt. Az elmaradt menszi után kb. 1 héttel pedig érzékenyebbé váltak a melleim és erősödött az émelygés, (először csak este éreztem, most már a nap bármely szakában). +Ehhez társul a fáradtság. Egész nap aludnék...
6/6 anonim válasza:
Nálam mensi szerű fájdalom volt mensi napján, azután már csak feszülő, néha szúrkáló érzés a méhemnél. A mellem nagyon kicsit érzékeny lett a párom szerint kemények és nagyobbak. Az álmosság nálam is bejött, szinte már a "tyúkokkal" megyek aludni. + Ami nálam nagyon szembetűnő volt, hogy köztudottan nem vagyok egy sírós fajta, de most minden kis semmiségen patakokban folynak a könnyeim, lehet az egy érzelmesebb reklám, élethelyzet, vagy bármi. Elég érdekes, nehezen tudom kordában tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!