Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor menstruálok vagy nem?

Most akkor menstruálok vagy nem?

Figyelt kérdés
Menstruációmnak ma kellett volna megjönnie.Reggelre esett is a hőm 35,55-re és elöntött a vér.Kb.2 óra alatt teli lett 1 szuper tampon majd amikor a következőt is cserélni akartam meglepődve vettem észre,hogy alig van rajta valami sőt azóta sincs semmi.A melleim reggelre bedurrantak,fájtak és feszült de már ez is alább hagyott.Mi lehet ez?
2015. febr. 27. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem is elofordult ilyen, nem volt semmi bajom, szerintem nalad sincs semmi baj, ne aggodj, nem mindig egyforman verzik. Lehet most gyorsabban kitisztultal, es mar csak pecsetelsz par napig es annyi
2015. febr. 27. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Érdekes amit írtál.

De az a fura,hogy nem is pecsételek azóta sem.Na majd talán holnapra kiderül :)

2015. febr. 27. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Nem vagyok szakerto, szoval nem akarok hulyesegeket irni, de talan nem volt olyan vastag a nyalkahartya, emiatt tarthat rovidebb ideig a verzes. Hiszen a hod is leesett, vereztel is boven, igy nem hinnem, hogy baba van :( de drukkolok :)
2015. febr. 27. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Én se babára gondoltam :).

Csak olyan fura ez az egész....

2015. febr. 27. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!