13/31 anonim válasza:
Az elsővel 6 hónap után amint elkezdtem tudatosan figyelni a ciklusomat. A másodikkal egyből, mert akkor már úgy indítottunk, hogy tudtam kb. mikor kell összebújni.
14/31 anonim válasza:
Mennyi szerencsés nő! Örülök, hogy másoknak könnyebben megy mint nekünk, mi már lassan 2 éve próbálkozunk eredménytelenül... :(
15/31 anonim válasza:
A 2. próbálkozós hónapban fogant meg a fiam.
16/31 anonim válasza:
Tényleg mennyien szerencsések vagytok, ez jó! Nekünk 6 év utàn sikerült spontán, az évek alatt sem kaptunk semmilyen kezelést, mert az orvosok szerint mindketten rendben voltunk.
18/31 anonim válasza:
Nekem a 4. hónapban, de ment volna "hatékonyabban" is, csak akkor még nem laktunk együtt. :-)
20/31 anonim válasza:
Elsővel 8. hónapban - de az első igazán esélyes hónapban (csak abban a hónapban voltunk együtt pé-kor a 8-ból), a másodikkal rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!