Gravidától gyomorfájás?
Figyelt kérdés
3 napja szedem a Gravidát és iszonyatosan fáj a gyomrom.. ráz a hideg, majd meg fagyok, mindez egyik percről a másikra. Lehet , h nem ettől van, de most másra nem tudok gondolni. Tapasztalt valaki ilyet? Este veszem be , -ahogy írja.2015. febr. 25. 14:53
1/8 anonim válasza:
Gravidát nem tudom, mert én Elevitet szedtem, de gyomorfájás nekem is volt tőle, így egy hét után abbahagytam. Viszont más tünetem nekem nem volt.
Hideg rázás, fázás-nem vagy lázas?
2/8 anonim válasza:
Én a Gravidát szedem. 2x èhgyomorra vettem be. Egyszer utána hirtelen rámtört a hànyinger plusz remegés, levertség, hidegrázás, másodszor csak szimplán egyik pillanatról a màsikra hánynom kellett, de mivel üres volt a gyomrom, csak öklendeztem. Azóta nagyon figyelek, hogy este akkor vegyem be, miután vacsoráztam. Lenyelem a falatot ès egyből lenyelem, így semmi bajom.
Javaslom ezt neked is :)
3/8 A kérdező kommentje:
Èn tavaly Elevit Plus-t szedtem. Attól nem volt semmi bajom. Ezt a gravidát kaptam, mert ismerősöm hànyt tőle. Lázas nem vagyok. Nem tudom mi lehet ez...
2015. febr. 25. 15:09
4/8 A kérdező kommentje:
Hát most tuti kihagyok egy napot, hogy megtudjam, ez e a baj vagy sem. Köszönöm a válaszokat ☺
2015. febr. 25. 15:12
5/8 anonim válasza:
Nekem azért esett a választásom a LadeeVit-re, mert több helyen olvastam, hogy a Gravidától, illetve az Elevittől rosszul lettek. Nekem semmi bajom nem volt tőle, pedig érzékeny a gyomrom.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. nem szedem tovább. Maradok az Elevitnèl. Attól nem volt semmi bajom.
2015. febr. 26. 10:00
7/8 A kérdező kommentje:
Hàt ez bizony nem a gravidától van. Ma is fàj a gyomrom 😂😂
2015. febr. 26. 15:20
8/8 anonim válasza:
Hát akkor ott más probléma lesz! Egyébkènt ha evés után rögtön beveszed, nem kellene, h rosszul legyèl tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!