Mitől lehet? Nőgyógyászati vizsgálat után enyhe vérzés. Több lent.
Figyelt kérdés
Ma délelőtt voltam rákszűrèsen. Megvizsgàlt a doki hatàrozottan,de nem fájdalmasan megnyomkodta a hasam alját. Azt mondta nem vagyok terhes. De pisilés után halvány rózsaszínű vér volt a papíron. Napok óta fáj a gyomrom a hátam. Nem egyfolytában , de van mikor màr ráz a hideg tőle. ezek nem lehetnek beágyazódási tünetek? fél éve szeretnénk kisbabát.2015. febr. 25. 14:14
1/4 anonim válasza:
A rákszűrés után normális enyhe vérzés. A vizsgálat nem okoz tartós fájdalmakat, ez mástól lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben.még nem volt ilyenem vizsgálat utàn. Köszönöm.
2015. febr. 25. 14:18
3/4 Vilcsianyuja válasza:
A rákszűrés után nekem gyakran szokott vérezni a méhszájam. Végülis lecsippent egy darab hámot onnan. Egyszer terhesség alatt vettek mintát, ott helyben kezdtem vérezni, írt is fel a doki Rutascorbint. A gyomor- és hátfájás valószínűleg nem terhesség jele. Nyilván nem kimaradt mensi idején mentél nőgyógyászhoz, tehát nem is vagy abban az időszakban? Ha ez a vérzés, ami szerintem 100% a méhszáj piszkálása miatt van, mégis beágyazódási vérzés volna, akkor meg nem érezhetnél napok óta terhességi tüneteket. Szóval sajnálom, szerintem nem vagy terhes.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2015. febr. 25. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!