Mit gondoltok erről a tesztről?
2015. febr. 24. 18:32
11/18 anonim válasza:
Tényleg halványabb. Lehet,hogy nem volt annyira koncentrált a pisid.
12/18 anonim válasza:
Nekem facelle tesztjeim pont ilyenek lettek, nem voltam terhes...nekem is 1 hetet késett, végig ilyen volt ...aztán 10 nap után megjött és normál mensim volt...
szerintem ettől már sokkal erősebbnek kellene lennie a 2. tesztnek!!!
14/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Teszteltél reggeliből? Szorítok Neked!
15/18 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál,megint halvány pozitív lett,vettek vért,ott kimutatták,hogy igen pozi,ma megint vettek vért h megnézzék minden ok e a hormonokkal de most hívott az orvos,hogy megint menjek,mert valami nincs rendben a terhességgel :( Van esetleg tippetek,hogy mi lehet?
2015. febr. 26. 18:09
17/18 anonim válasza:
szerintem megállt a fejlődésben :S
drukkolok amúgy hogy minden ok legyen azért!!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést,sajnos lett egy spontán vetélés :( egyébként 6 hetes volt de valószínűleg valami baj volt vele,mert nem fejlődött tovább. Úgy gondolom természetes szelektáció volt. Nagyon sajnálom de nem adom fel.
2015. febr. 27. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!