Pozitivat teszteltem 2 napja de ma egesznap mindjart megjon erzesem van! Nem faj a hasam csak olyan mintha na most folyik belolem valami rohangalok a wc-re de semmi! Ez normalis vagy van okom felni?
Neha mondjuk fajdogal is a hasam de csak par percekre es utana elmulik!
Koszonom a valaszokat!
6-os vagyok!
Menj el dokihoz!
Én egész keddig azt hittem, hogy 7hetes vagyok, amikor is a doki kijelentette, hogy 9és fél hetes vagyok... Ami azt jelent(het)i, hogy ezek szerint már akkor is terhes voltam amikor utoljára megvolt (?!)... Elég nagy káosz volt akkor, és kisebb gondom is nagyobb volt annál mintsem a menstruációm mennyiségével és állagával törődjek, még azt is elfelejtettem később, hogy egyáltalán meg volt, csak azért emlékeztem rá mert pont aznap indultunk vissza a családtól.
Koszonom megyek a dokihoz holnap
Remelem nincs nagy baj
Aranyosak vagytok!!!
Kedves 6os akkor nem tudod sok verzes volt e es hany napig tartott meg ilyenek?
Nem aggodom mert nen faj a hasam erdekes..voltam mar terhes es vereztem is sajnos de nem volt gond. Amig nem faj nem aggodom!:)
6-os vagyok!
Nem. Egyáltalán nem emlékszem semmire.
Mivel nem terveztük a babát, nem lepődtem meg rajta, hogy menstruálok, és nem is vizsgálgattam.
Elso nap vereztem de csak szinte akkor jott ver mikor a wcre mentem, tegnap szinte semmi csak minimalis mint a mensi utolso napjainal...
Hasam nem faj...
Doki nem tud fogadni nem otthon elek mas a rendszer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!