Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még csak ety napja késik...

Még csak ety napja késik igaz, de késik. Görcsölget és szúrkál a hasam, a hőm 36,8 és 37, 0 között van. Lehet bebeszélem magamnak, de mintha hányingerem lenne. Szerintetek van esélyem egy csöppségre?

Figyelt kérdés
Pcos vagyok. Ez a hónap volt az első clostilbegyt-es kúrám. Lett is peteérésem, de bevérzett a tüsző. Megvizsgált uh-val megnyomkodta a cicijeimet.( nyomásra fájnak és nagyon érzékenyek is). Szedek E vitamint és azt mondta, hogy a nyálkahártyám tökéletesen megfelel. Nagyon remélem, hogy bújkál bennem valaki!

2015. febr. 24. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Van esély persze de a hányinger korai lenne :)

Nem csináltál még tesztet? Drukkolok :D

2015. febr. 24. 12:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem csináltam még, félek tőle, hogy negatív, de persze ugyanannyi az esélye, hogy pozitív. A fog.tabletta abba hagyása után 51 napra jött meg, utána 24 napra(ettem méhpempőt)az alatt a mensi alatt szedtem clostit, és most még nem jelentkezett a mikulás..remélem nem is fog :) köszönöm a drukkot!
2015. febr. 24. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem szúrkált a hasam, és nemvárt előtt 2 nappal kezdtem görcsölgetni mindig azt hittem hogy na most tuti megjön de nem, nemvárt után 2 nappal teszteltem, szép pozitív lett!
2015. febr. 24. 13:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Szívből gratulálok! Én sem szeretnék még tesztelni, pedig megöl a kíváncsiság, de azért várok még pár napot! Szerintem..
2015. febr. 24. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Irigylem a kitartásorokat, én belehaltam volna, ha nemvárt napjáig nem tesztelek. :D de így végképp nem kellett számolni a piros betűs ünnepekre legalább :D
2015. febr. 24. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Engem is megöl a kiváncsiság.. De nem tudom melyik "jobb" ha negatív a teszt vagy ha megjön... Természetesen a pozitív tesztet várom :)
2015. febr. 24. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!