Dec 11 én volt meg dec 20 és 25 én voltunk együtt párommal jan 6. án meg kevesebb napig volt meg.2 hete egésznap hányingerem van, szédülök, mellem fáj, keményedik a hasam ha emelek. Folyásom is ilyen krém szerü lett. Létezik hogy baba van?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 14:56
2/10 A kérdező kommentje:
mensi elött csináltam halvány két csik de tényleg halvány volt...azóta nem csináltam várom a dokit aki két hét mulva fogad..fürdéskor is begörcsölök ha melegvizbe ülök.2-3 napja meg rámjött a kovászos uborkát kovászos uborkával ehetnék....mindenhez eszem vagy csak azzal tv-zek
2015. jan. 23. 15:13
3/10 anonim válasza:
két hét múlva fogad a doki? ezt nem értem, nem mondtad neki, hogy teszteltél pozitívat de véreztél is? nekem is volt ilyen, másnapra behívott sos, és megnézett. szerintem menj el valaki máshoz..
4/10 A kérdező kommentje:
Ahova tartozok oda 2 héttel késöbb kapsz időpontot.Én amugy veszélyeztetet terhes voltam a 2 fiammal.. és most is azok a haskeményedések vannak meg hányinger ..ezért gondolok arra össze jöhetett a baba
2015. jan. 23. 15:36
6/10 A kérdező kommentje:
nem bizok bennük mert kevés nekem a hormonszintem nekem utrogestan kell hogy megmaradjon.Két gyerekkel 12 hétig kellett reggel este.És már doki látta mikor pozitiv lett egyértelmüen a tesztem...
2015. jan. 23. 15:50
7/10 anonim válasza:
de akkor könyörgöm, hívj már fel egy magánorvost!!!
8/10 A kérdező kommentje:
Hétfőn bemegyek a legközelebbi kórházba ahol annó nagyfiam szültem hátha igy fogadnak.De szerinted is baba lehet a dologba?
2015. jan. 23. 15:54
9/10 anonim válasza:
De az hcg-t mutat nem progeszteront!
10/10 anonim válasza:
A teszt ha halvány is az pozit jelen.Nyugodtan csinálhatsz bármikor másik tesztet tuti erős 2 csíkot fogsz kapni ergó terhes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!