Pecsételő vérzés mellett sikerült a teherbeesés?
Akkor szedj rutascorbint (veny nelkul kaphato erfalerosito) 2-3 dobozzal, ameddig nem vagy terhes es egy huvelykupkurat is csinalj vegig. Pl. vagilact.
Nekem ez elmulasztotta, a pecseteles a mehszajham hajszalerei miatt voltak, azok voltak gyengek es a hamot kellett rendbetenni a kuppal. Terhesseg alatt amugy viszajohet, es akkor azonnal hormongondra gondolnak, probald meg elobb rendbetenni, hogy ne legyen pecseteles.
Ha nem találtak gondot, negatív a rákszűrés eredménye is és még nem vagy terhes, szerintem próbáld ki.
Nekem a szülés után lett (méhszájsebnek hívják), nem jól épült vissza a hámréteg és amikor nehezebbet emeltem, többet mozogtam, azonnal beindult a pecsételés.
Ez teljesen rendezte, mire már a kistesó jött. Kb. 3 dobozzal szedtem a Rutascorbint, meg egy doboz kúpot a ph miatt. Az orvosom mondta egyébként.
Később kora terhesen a hordozóban a fiammal jobban megemeltem magam amúgy, mentem is a dokihoz pecsételéssel és azonnal Utrogestant adtak rá hormonvizsgálat nélkül, hiába mondtam, hogy inkább a korábbi gond jöhetett vissza az emeléstől, de nem kockáztatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!