Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi tünetek vagy a...

Terhességi tünetek vagy a Clost okozza?

Figyelt kérdés

Ez volt az első Clostis hónapom, persze nagy reményeket fűztem hozzá. A luteális fázisom az eddigi hőgörbék alapján 14 nap. A mostani görbe szerint az ovu óta 15 nap eltelt már, de még mindig nem jött meg, noha napok óta enyhén görcsölgetek, és a wc-papír törlés után egész picikét barnás foltos (még soha nem volt ilyenem). A ciklus 17. napján ugyanez volt, csak rózsaszín elszíneződéssel (ez is újdonság). Reménykedem benne, hogy a beágyazódást jelezte, de a teszt egyelőre még negatív.

Egyéb tünet: enyhe mellfájdalom, olyan "egész nap szorított a cicifix" jellegű. Egyébként kb. milyen érzés szokott lenni a terhesség miatti mellérzékenység?

Szerintetek ezek terhességi tünetek, vagy inkább a Closti okozza az egészet?

A görbe: [link]

Köszi!

2015. febr. 22. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A terhességi mellérzékenységet a tejbelövelléshez tudnám hasonlítani. :-) Amivel persze nem segítek, tudok. A hőd alapból ilyen magas?
2015. febr. 22. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:

:)

Igen, rendszerint 36.6 és 37.3 között mozog. Azt mondjuk lefelejtettem, hogy a 37.4-es érték vsz. megfázástól volt, előző este volt egy kis hőemelkedésem. A következő napokon az már nem volt.

2015. febr. 22. 20:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként higanyossal mérek hüvelyben. Úgy vettem észre, hogy ez kicsit magasabb, de pontosabb értékeket ad, mint nyelv alatt, nem mellesleg nagyon félek, hogy reggel még bealszom hőmérőzés közben, és jól ráharapok az üvegre :D A digitális mérőkben nem tudok megbízni, még soha nem adtak kétszer egymás után egyforma értéket.
2015. febr. 22. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! A mellfájdalom kezdetben nekem enyhe volt, később, meg baromira fájt, de akkor már + volt a teszt is. Gondolom ez egyénfüggő. Amit leírsz, az biztató, de türelemre intelek. Tesztelgesél 2-3 naponta, ha terhes vagy, előbb utóbb megmutatja magát. Esetleg patikában vehetsz 10-es érzékenységű tesztet.

A digitális mérők is megbízhatóak, csak nem a sipoláskor kell kivenni, hanem bent kell hagyni 5 percig. Legalábbis én ezt tapasztaltam.

Remélem mielőb boldog, aggódó kismama leszel!

2015. febr. 23. 12:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos már nem aktuális a kérdés.... :(

Talán a következő hónapban több szerencsém lesz.

2015. febr. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.