Terhességi tünetek vagy a Clost okozza?
Ez volt az első Clostis hónapom, persze nagy reményeket fűztem hozzá. A luteális fázisom az eddigi hőgörbék alapján 14 nap. A mostani görbe szerint az ovu óta 15 nap eltelt már, de még mindig nem jött meg, noha napok óta enyhén görcsölgetek, és a wc-papír törlés után egész picikét barnás foltos (még soha nem volt ilyenem). A ciklus 17. napján ugyanez volt, csak rózsaszín elszíneződéssel (ez is újdonság). Reménykedem benne, hogy a beágyazódást jelezte, de a teszt egyelőre még negatív.
Egyéb tünet: enyhe mellfájdalom, olyan "egész nap szorított a cicifix" jellegű. Egyébként kb. milyen érzés szokott lenni a terhesség miatti mellérzékenység?
Szerintetek ezek terhességi tünetek, vagy inkább a Closti okozza az egészet?
A görbe: [link]
Köszi!
:)
Igen, rendszerint 36.6 és 37.3 között mozog. Azt mondjuk lefelejtettem, hogy a 37.4-es érték vsz. megfázástól volt, előző este volt egy kis hőemelkedésem. A következő napokon az már nem volt.
Szia! A mellfájdalom kezdetben nekem enyhe volt, később, meg baromira fájt, de akkor már + volt a teszt is. Gondolom ez egyénfüggő. Amit leírsz, az biztató, de türelemre intelek. Tesztelgesél 2-3 naponta, ha terhes vagy, előbb utóbb megmutatja magát. Esetleg patikában vehetsz 10-es érzékenységű tesztet.
A digitális mérők is megbízhatóak, csak nem a sipoláskor kell kivenni, hanem bent kell hagyni 5 percig. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Remélem mielőb boldog, aggódó kismama leszel!
Sajnos már nem aktuális a kérdés.... :(
Talán a következő hónapban több szerencsém lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!