Volt koztetek olyan, akinek ovulacio utan alacsony volt a homerseklete (max:36.6), megis teherbe esett?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 19:41
11/20 anonim válasza:
Tarthatom én 10 percig is bent a digi mérőt...az nem megy semerre sem! Ha csipog akkor ott a vége! Már próbáltam!!!
12/20 A kérdező kommentje:
Ugy tunik csak lassan emelkedett. A 5-6.dpo-n 36.7 volt, aztan a 7-9.dpo-n 37.0 10.dpo-n 37.1. Jol alakulnak a dolgok. :) meg 4 nap es kiderul. :)
2015. márc. 2. 17:43
13/20 anonim válasza:
Szorítok! :) Mindenképp szeretnénk az eredményt 4 nap múlva! :) Sok sikert!
14/20 anonim válasza:
Hőgörbét tudsz mutatni? :)
Én 26. napon barnáztam 4 napig, majd elmúlt! Most vok a 39. napon és rózsaszínes folyásom volt elég sok! Most estére el is múlt. Tesztek negatívak... szóval én nem tom hogy állok! :/
15/20 A kérdező kommentje:
Sajna nem. Nem a neten vezetem, hanem a womanlog alkalmazasban a telefonomon. Azt nem tudom megosztani. Hany napos ciklusaid vannak?
Mindenkepp megirom az eredmenyt :)
2015. márc. 2. 22:12
16/20 A kérdező kommentje:
sziasztok ,a mai tesztem negatív lett. Remélem a holnapi már dupla csíkos. A hőm reggel 37.1 volt mint tegnap. (Napközben 37.3 nyugalmi állapotban persze)
2015. márc. 6. 13:09
17/20 anonim válasza:
Szia!
Nos, hogy alakult a teszted??
18/20 A kérdező kommentje:
Szia. Utana meg 2szer negativ lett es meg is jott sajna :(
2015. márc. 20. 13:20
19/20 anonim válasza:
Én a digitálisomat kikukáztam, összevissza mért!
Higanyos és az alkoholos jól mér! 5 percig mérek vele!
20/20 anonim válasza:
Hogy vagy azóta? Pozitív teszt lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!