Negatív teszt ellenére terhesség? 5 nap késés, tünetek
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy éve szeretnénk babát. 32 éves leszek. Nem szokott késni a menzeszem, de most 5 napja késik. Egy hete minden nap hányingerem van, nagy étvágyam, egyik sem jellemző. Mindennek ellenére 3 tesztből 3 negatív lett. Az utolsó ma reggel... Nem vagyok valami sírós, de ma könnyekkel sírtam a páromnak. Különösebb oka nem volt, a bizonytalansággal magyaráztam neki... Tudom, ezek mind lehetnek pms tünetek... A kérdésem, szerintetek lehetséges, hogy ennyi késés utan sem mutatja ki a terhességet 2 különféle teszt, vagy ne remenykedjek inkabb? Járt már valaki hasonló cipőben? Köszönöm a válaszokat!2015. febr. 22. 13:22
1/24 anonim válasza:
Szia, nekem 4 napja késik, és annyi az összes olyan tünetem hogy mára baromira ki vannak eresedve a melleim körbe.
Ma erősebben szurkál a jobb petefészkem.
Én még reménykedem. Nekem eddig 2 tesztem negatív az egyik tegnap reggeli.... Mi 7 hónapja probálkozunk a párommal.
Szorítok Neked! :)
21L.
2/24 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak nekem több mint 2 hete késik. Csináltam több tesztet, van amelyik teljesen negatív lett, van amelyik halvány pozi. Hányinger, szédülés, fáradtság, puffadtság megvan. Kedden megyek dokihoz, akkor kiderül. Szerintem 4 nap még nem olyan sok, simán lehet baba, nagyon sokat olvasgattam neten, meg kérdezősködtem és sok olyan esetet hallottam olvastam, akiknek hetek után is negatív vagy nagyon halvány volt.
3/24 anonim válasza:
Valamelyik tesztre rá volt írva, hogy egy héttel a nem várt menzi után 100%-ra kimutatja a terhességet. 5 nap még nincs annyi. :) Itt sokat olvasni hogy csak későn mutatja ki a teszt a babát. Drukkolok!
4/24 A kérdező kommentje:
En is holnap megyek dokihoz, de nem bírok már magammal, pont azt reméltem, hogy hozzam hasonló tüneteket produkalok válaszolnak, köszönöm.
Szorítok nektek, meg magamnak is :D
2015. febr. 22. 13:46
5/24 anonim válasza:
# 1 -es vagyok lehet hogy később volt peteérésed.. :)
6/24 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam en is, de a várható menzesz elott 3 nappal szeretkeztunk, meg a 14. nap környékén. A kettő között nem ugy voltunk együtt, h baba lehessen belőle :) Vajon lehet, h menzesz elott volt peteeresem, es 3 nap múlva mar nem jön meg?
2015. febr. 22. 14:10
7/24 anonim válasza:
Hát figyelj, barmi lehet...
Nekem a ciklus.hu-szerint 5-én volt peteérésem.
31.-én voltunk együtt. Utána már csak Valentin napon... Szóval elég érdekes nálam is :) a hőm fent van 3 napja folyamatosan.37,0 és nem változik napközben sem max 37,1... :)
9/24 A kérdező kommentje:
Elvileg nekem is 5-én volt p.é., és akkor bújtunk össze. Érdekes, hogy ezek utan mindkettőnknek késik, plusz negatív teszt... Holnap a doki utan megírom mindenképp, hogy mit tudtam meg.
2015. febr. 22. 14:22
10/24 A kérdező kommentje:
Nekem is hoemelkedesem van 5 napja. 37,1-37,2. Plusz állandóan aludnek. De persze ezek is lehetnek menzesz tünetek. Ez a bosszantó.
2015. febr. 22. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!