Ébredési hőt hol kell mérni?
Figyelt kérdés
Rendesen hónaljnál? Vagy szájban? Vagy hol?2015. febr. 22. 11:18
1/5 anonim válasza:
Mindenképpen a maghőmérsékletet kell mérni. Vagyis vagy: száj, hüvely, végbél.
Én személy szerint szájban mérem. Szerintem az a legjobb, és leggyakoribb mérési módszer.
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom mindegy de mindig ugyanazon a módon kell merni. Ha szajban kezdted akkor utána is mindig ott kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A számban 36,2-őt, a hüvelyemben 36,5-öt mértem, melyiket írjam be?
2015. febr. 22. 12:03
4/5 anonim válasza:
Azt ahogy legközelebb is merni fogod.
5/5 anonim válasza:
Én minden reggel 6:40 és 6:45 között próbáltam mérni a hőmet felkelés előtt, a számban.
Máshol sosem próbáltam.
Ébredés után ittam egy pohár cickafarkfű teát, peteérés után pedig minden reggel egy pohár palástfű teát.
Szedtem vasat (vashiányos vagyok alapból), terhesvitamint (Pharmaton), c-vitamint.
Első lányunk második próbálkozásra, második lányunk negyedik próbálkozásra jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!