Rossz spermiogramm esetén nektek mi segített? Mindenre kíváncsi lennék. Gyógyszerekre, gyógynövényekre is.
Sok méz + multivitamin. Semmi cigi, semmi alkohol.
De egyik ismerősömnek 400 ezer ft volt az injekció, amit felírt az orvos, hogy egyáltalán élő hímivarsejte legyen.
Remélem, nálatok azért ennyire nem súlyos a helyzet.
Mások biztosan fognak gyógynövényeket is írni, én azt nem tudok sajnos.
Ferulant kapszula és Fer 14!!!! Ezeket interneten tudod megrendelni. Nem olcsó, de ez rengeteg férfin segített!
De adok egy linket, ott írj az urológusnak jeligével, legkésőbb holnapra válaszolni fog, nagyon korrekt!
Szia!
Nálunk a Ferulant sem segített. Viszont a szelén, cink, c-vitamin, sok fehérje szükséges, akár multivitaminkészítmény formájában is. Ha mindent betartotok is, a spermakép 3 hó alatt tud javulni, mivel ennyi az újrtermelődés ideje. Egy hasonló kérdésre már válaszoltam: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mindenképp ajánlom - még ha nem is Pesten laksz - prof. dr. Papp György tanácsait, kezelését.
Egy nemrég feltett hasonló kérdésre válaszoltam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
A 4. válaszoló. Én azért választottam inkább a több bogyós módszert, mert drágáltam a Fer14-et, így gazdaságosabban kijöttünk (interneten rendeltem a vitaminokat, ha kell priviben elküldöm a linket)
Bocs még az előző vagyok. Azt is olvastam, hogy a mobilt ne hordják férfiak nadrágzsebben, legalább 30 cm távolság legyen, mert a rádióhullámok is befolyásolják a képet.
A párom azóta erre nagyon ügyel.
De ha nincs élő spermája, akkor a lombiknál sem tudnak mit befecskendezni. A barátnőm modta a 400 ezret, nem szokott hazudni.
Ha van sperma, csak kevés, akkor a lombiknál tényleg ki tudják a jókat válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!