Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehetett ez a höleesés?

Mi lehetett ez a höleesés?

Figyelt kérdés
Szerda reggel leesett a höm 36,1-re,de nem jött meg még mostsem,söt tegnap visszament 36,4-re,ma pedig 36,6-ra.Szerintetek lehet még baba a dologban?A ciklusaim 30 naposak,és mára nem vártam.Az alaphöm 36,2.Kérlek segitsetek!Nagyon szeretnénk már babát.Elöre is köszi.A görbémet sajna nem tudom csatolni.
2010. febr. 12. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!!Szerintem nagyon jo jel, hogy a hod visszament, es hogy meg nem jott meg! Lehet ott baba, de en a helyedben most azonnal tesztelnek!!!:-) Hisz mara nem vartad, igy mar kimutathatja!!! Majd ird meg az eredmenyt! Drukk!
2010. febr. 12. 16:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.Csak Clearblue tesztem van itthon,az is mutatna már valamit?Ja és mindenképp megirom mi lett.
2010. febr. 12. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, megint en vagyok..:-) Szerintem az is mutatna mar valamit...hisz nem csinalod koran...az elmaradt mensi napjan...ha ma akarod elloni a tesztet, akkor gyozodj meg arrol, hogy legalabb 3 oraja nem voltal pisilni, es nem ittal nagyobb mennyisegu folyadekot! Es akkor ki kell, hogy mutassa! Ha akarsz, varj reggelig...de en nem biztos, hogy tudnek..;)
2010. febr. 12. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Teszteltel????:-) Ird meg az eredmenyt!!! En drukkolok neked!!!
2010. febr. 13. 05:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia nagyon aranyos vagy,de még nem teszteltem,mert éjjel elég sokszor voltam fent pisilni,de holnap reggel megcsinálom,ha nem jön meg.
2010. febr. 13. 08:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja és az eredményt mindenképp megirom,ma megint feljebb ment a höm 2 tizedet,most 36,8.
2010. febr. 13. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!