Vajon ezek pozitívok? Nem betegedtem meg a doki írt duphastont beszedtem de azóta sem betegedtem meg. Akkor most mi van?
2015. febr. 20. 19:06
21/32 A kérdező kommentje:
ilyenkor nincs doki
kedden lesz leghamarabb ő a legnormálisabb a környéken a többi doki csak legyint amíg nem lát vmit nem is segítenek,tapasztalat eddig 2x vetéltem
2015. febr. 21. 10:32
22/32 anonim válasza:
Ügyelet van, én nem hagynám rá a helyedben. Kedd messze van ahhoz hogy gyógyszer nélkül kihúzd, de te tudod...
23/32 A kérdező kommentje:
nem görcsölök és nem is vérzek ,nincs barnázásom.vitamint szedek és magnerotot
2015. febr. 21. 11:36
24/32 anonim válasza:
Terhes vagy ......a progit ne hagyd abba mert ha hirtelen leesik vetéléshez vezet.....jó nagy bunkó a nődokid....az ügyeletes gyógyszertárban adnak recept nélkül is mehet az utrogestan is....az is ua.
25/32 anonim válasza:
ha decemberben menstrualtal utoljara sokkal erosebbeknek kellene lennie a tesztnek.
26/32 anonim válasza:
Utolsó...lehet a kérdező pco-s és az is lehet, h ezért maradt ki neki a január .....viszont ha február elején lett valahogy egy ovu tételezzük fel ...akkor lehet halvány a tesztje.....ez csak felvetés..
27/32 A kérdező kommentje:
sziasztok!!
Ma voltam magánrendelésen de nem sokat tudott mondani viszont igen biztató jelek vannak.
16mm a nyálkahártyám vastagsága és felritkulást lát csak.Pénteken megyek az sztkás dokihoz kivi leszek addigra lesz e vmi fejlemény.Kaptam duphastont még az elözmények miatt.
2015. febr. 23. 16:11
28/32 anonim válasza:
na helyes...szerintem február elején volt ovud....:)
29/32 anonim válasza:
Már bocsi de nekem ezek a teszten negatívak,bár lehet h vak vagyok. Ha szeretnél babát,legyen pozi. :)
30/32 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinal latott petezsakot es benne szikholyagot.:-)
2015. febr. 28. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!