Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon ezek pozitívok? Nem...

Vajon ezek pozitívok? Nem betegedtem meg a doki írt duphastont beszedtem de azóta sem betegedtem meg. Akkor most mi van?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. febr. 20. 19:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ezek ugye nem kólás tesztek? :)
2015. febr. 20. 21:31
 12/32 anonim ***** válasza:
Nekem miért tűnik negatívnak? :/ Sztem az!
2015. febr. 20. 21:51
 13/32 anonim ***** válasza:
Ha november elején volt az utolsó mensid, akkor valóban nem vagy terhes. Vagy nem tudom..., lehet volt egy ciklus burolásod, közben terhes maradtál és most friss terhes vagy. Nem tudom..., de a tesztek nekem pozinak tűnnek. Ezeket mikor csináltad?
2015. febr. 20. 22:35
 14/32 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam a tesztetek ,december 8-án volt meg utoljára januárban nem jött meg akkor teszteltem egyet hónap vége fele február 3-án mentem dokihoz aki kézzel vizsgált meg de a terhességet kizárta,duphastont írt fel hogy meghozza az elmaradt mensimet és kövi pénteken kell vissza mennem hozzá de még nem jött meg.a duphaston jelezhet fals halvány pozit??ma is csináltam egyet azon is látok mintha kicsit erősebb lenne de nem olyan erős még.Tavaly májusban volt egy korai vetélésem utána felborult teljesen a hormonháztartásom akkor is duphastont kellett szednem de akkor meg is jött.Utána normálisan menstruáltam egész januárig. töltök fel képet a ma reggeliről is
2015. febr. 21. 07:37
 15/32 A kérdező kommentje:
2015. febr. 21. 08:00
 16/32 anonim ***** válasza:

A reggeli teszted már sokal erősebb ugyhogy, terbes vagy!

Gratulálok!

2015. febr. 21. 09:16
 17/32 anonim ***** válasza:
Menj vissza a dokihoz és abba ne hagyd a gyógyszer szedését!
2015. febr. 21. 09:43
 18/32 A kérdező kommentje:

már elfogyott a gyógyszer egy dobozzal írt fel

a doki.ez recept köteles.szedem az elevitet mert az van még itthon

2015. febr. 21. 10:00
 19/32 A kérdező kommentje:
most olvasom nem nem colás teszt,de ezt mire érted???a tesztet tudtommal vizeletbe kell mártani és csak a hcg hormont mutatja ki nem???
2015. febr. 21. 10:02
 20/32 anonim ***** válasza:
Menj a dokihoz sos! Ha leesik a progeszteron szinted az nem jó, vetéléshez is vezethet. Sajnos én így vesztettem el babát. Még ma menj gyógyszert íratni!
2015. febr. 21. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!