Mit gondolsz erről a tesztről? Pozitívnak látod? A végén kommentálom.
2015. febr. 20. 14:08
21/34 anonim válasza:
Atyaég, ez nagyon durva. Szerencsére nem iszom kólát :)
22/34 anonim válasza:
És én még azt hittem nincs új a nap alatt... Sosem jutott volna ilyen az eszembe, de nem is hittem volna, hogy ilyen létezik! :)
23/34 anonim válasza:
Aztaq... Na ezt én sem gondoltam volna :))
24/34 anonim válasza:
milyen colától lett csíkos??
teljesen mindegy??
25/34 A kérdező kommentje:
Én coca cola-t használtam. :)
2015. febr. 20. 20:36
26/34 anonim válasza:
Lattam videon olyat, hogy sima csapviztöl is pozi lett. Nem tudom, milyen orszagban, de azt hallottam, hogy a ferfiaknak jobb, ha gyereket akarnak, ha nem csapvizet, hanem asvanyvizet isznak, mert a csapvizben sok a nöi hormon. Kiprobalom mindjart :)
27/34 anonim válasza:
Na, a mi csapvizünk nem terhes :) :) Teljes homezö, most nem lesznek kis vizecskeink :) :)
28/34 anonim válasza:
Bennem inkább nem az a kérdés merül fel, hogy mire reagál még a HCG teszt; hanem sokkal inkább az, hogy milyen 'cucc' ez a kóla? Mi van (még) benne, aminek nem lenne helye az emberi fogyasztásban normál körülmények között???
29/34 A kérdező kommentje:
Nem hagyott nyugodni a dolog... A szénsavtól lesz pozitív a teszt. Most próbáltam ki enyhén szénsavas vízzel és kijött a második csík, ráadásul rózsaszín. Nem semmi! :)
2015. febr. 21. 19:58
30/34 anonim válasza:
Na, most ezt is kiprobaltam, nalam a szensavas asvanyviznek se lesz kis asvanyvize :) full negativ lett. Milyen asvanyvizet hasznaltal? En Römerquelle enyhen szensavast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!