LOMBIKNÁL HA EGY EMBRIÓT KÉRÜNK VISSZA, LEHET SIKERES?
Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya is.
Két fagyibabával jobbak az esélyek, de egy ikerterhesség sokkal kockázatosabb. Ráadásul ikreket szülni, ellátni, nevelni is nehezebb.
Én tuti egyet kérnék csak. Ha egészséges a baba-mama, akkor egy is elég, hogy sikerüljön.
Örülök a sikereknek :) Bízom benne megússzuk a hiperstimulációt, mert 20 petesejtet látott a doki, és kpunk vissza 1 embriót. Jó lenne ha sikerülne, én csak azért akarnék kettőt hogy egy legyen.
S az az egy is osztódhat és lehet kettő? :)
A hiperstimuláció beülti után jön ki vagy elötte?
Köszi :)
4-es és 6-os vagyok.
Volt hiperstimulációm, pedig nagyon kevés hormont kaptam, mert mindenre jól reagáltam. A beültetés után egy hónappal jöttek a tünetek. Annyira görcsölt a jobb oldali petefészkem, h nem tudtam lábra állni, remegtem, izzadtam és mentőt kellett hívni. Pozitívum az egészben, h 3 nap alatt rendbe jöttem, mondta is a doki, h ez ritka. kicsit tovább tart általában a javulás.
Szia!
Nekem 3 embriót ültettek be és egy maradt meg,aki azóta 7 hónapos nagyfiú:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!