Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel, de sajnos eddig nem jött össze. Nagyjából fél éve próbálkozunk. Van esetleg valakinek tippje, (póz, gyógytea és társai) tanácsa mivel próbálkozzunk? N.
Hát remélem megfogadod a tanácsomat! És pár hónap múlva neked is babád lesz! Én 7 évig szedtem gyógyszert majd tavaly augusztusban abba hagytam utána picit rendszertelenül jött meg még pontosan az ovulációmat sem tudtam kiszámolni. Majd novemberben elmentem orvoshoz mondtam neki hogy már nagyon szeretnénk babát és, hogy interneten ajánlották a cickafark és a palást fű teát ( amúgy meg is vettem azóta is ott van a szekrénybe ki se bontottam). Sose felejtem el az orvos rám nézett és azt mondta, hogy nem tudja jók-e ezek a teák de ha nekem pont nem használ még jobban felboríthatom a hormon háztartásom. Hát erre mondta hogy add egy étrend kiegészítőt aminek nincs mellékhatása Vény nélkül kapható,
segíti a peteérést a tüszőrepedést, és a teherbeesést egy nap két tasakkal kellett meginnom egyet reggel egyet este!a neve Inofolic, drága mert egy havi adag 10 ezer körül van, de most 2 hónap után nem bántam meg mert terhes vagyok! Kisbabám van mikor elsőnek láttam a picit ultrahangon örültem, hogy megvettem és kipróbáltam. Pedig én nem hiszek semmi csoda szerbe de ezt bátran ajánlom neked.
Jó, hát azt írtad, hogy elég változó.
5-6 nap még távolról sem tartozik az elég változó kategóriába.
Ha azonban mindkét irányba 5-6 nap az eltérés, tehát vegyünk egy átlag 28 napot, és ettől egyaránt mindkét irányban eltér 5-6 napot, az úgy már nem okés.
Bár én ezt az öt-hat napot is sokallom. Egyetlen nőnek sem, akit ismerek nincs 1-2 napnál hosszabb eltérés a ciklusában. És ekkor működik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!