Szerintetek van esély a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
Február 2 -án volt meg a menzeszem.Vasárnap már éreztem a peteérésemet.10-én és tegnap voltunk eggyütt párommal a tegnapiból még lehetséges a baba?2015. febr. 18. 14:22
1/3 anonim válasza:
A kiszabadult petesejt 24 óráig megtermékenyíthető. Ha vasárnap volt ovud (a fájdalom még nem biztos jele, de ha akkor volt), akkor a keddi együttlét már késő. Korábbi együttlétből 3-5 napig életképesek a spermiumok, esetleg abból. Szerencsétlenül jöttek ki ezek az időpontok, de semmi nem kizárt, csak nem valószínű.
2/3 anonim válasza:
Csak azt tudom irni, amit en tapasztaltam, nekem mar neha 2-3 nappal ovu elött elkezd fajni a petefeszkem, es ovutesztet is hasznalok, es hömerözök is, szoval biztosra tudom mondani az en ovum napjat, es mar elötte 2-3 nappal is jelentkezik az ovus fajdalom, ugyhogy ha szerencsed van, te is lehet, hogy elöre erzed :)
3/3 Lienci válasza:
Erdemes ovu elott kb 2-3 nappal egyutt lenni. Nalam a megfigyelesek alapjan tudtam, hogy kb mikorra varhato az ovulaciom, es ennek alapja ugy lottem be, hogy a mensi elso napjatol szamitott 10. napon elkezdtuk, es ketnaponta voltunk egyutt. Elsore ossze is jott. Szoval nektek a kerdesed alaphan most mar keso volt nagy valoszinuseggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!