Megőrült a szervezetem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
ez a 3 hónap, hogy vezetem a hőmet, de ez valami botrányos, ilyen még nem volt. így fel le még nem ugrált.eddigi diagramjaim, normálisak voltak.légyszí nézzétek meg, és szóljatok hozzá, hogy mit gondoltok róla. jól gondolom, hogy valami komoly bajom lehet ez a diagramm alapján? előre is köszönöm 33 napos ciklusaim vannak
2010. febr. 12. 09:48
1/3 anonim válasza:
hát az hogy p.é előtt hogy ugrál az hidd el teljesen mindegy! valószínű, hogy a 15. napon próbálkozott a szervezeted egy p.é- vel de csak a 18. napon sikerült.
szépen el indult felfelé, 1-2 tizedes esés még nem nagy szám, ha jobban nem esik vissza, akkor minden ok. ha lejjebb megy akkor ez sem sikerült
viszont jó sokat voltatok együtt ,ez jóó!!
sok szerencsét
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, az az igazság, hogy kezdem kicsit feladni.tavaly májusban volt egy vetélésem, előtte is hét hónapig próbálkoztunk, mire sikerült, és azóta még semmi, de ilyen rusnya görbém még nem volt, kezdek kicsit aggódni, hogy lehet velem valami baj.szerintem ez a hónap se a mienk.
2010. febr. 12. 10:06
3/3 anonim válasza:
Ha vígasztal, én a legrondább görbével estem teherbe, amit életemben valaha mértem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!