Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja késik, teszt negatív,...

4 napja késik, teszt negatív, hányinger jelentős, mi lehet?

Figyelt kérdés
7 hónapja babát akarunk. A reggeli (X-epil) teszt negatív lett. A hányinger tegnap és ma jelentkezett, elég jelentős. Ha baba, miért nem látszik? Ha nem baba, akkor mi? Ma 4. napja késik.
2015. febr. 18. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet csak később fogant, azért nem mutatja még a teszt. Nekem 2 nappal a nemvárt után nagyon halvány pozi lett, de kb. 5 nappal később erős pozi. Amíg nem jön meg, addig reménykedhetsz szerintem.
2015. febr. 18. 10:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Semmi jele a mensinek. A nemvárt napján voltak apróbb görcsök, de azok is elmúltak és azóta semmi. Émelygés van, most már két napja, tegnap kicsit csak, ma délelőtt koncentrálok, hogy ne legyek rosszul. Első gyermekünknél ilyen hányinger nem volt, ez nekem új, nem szoktam rosszul lenni amúgy sem, várandósság alatt sem voltam, ezért tűnik fel nagyon most.
2015. febr. 18. 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy annyira szeretnél babát, hogy emiatt nem jön meg és a hányingert is eléggé könnyen tudod generálni magadnak ilyen esetben. Várj pár napot még és minden kiderül.
2015. febr. 18. 11:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szeretnénk, de 7 hónap alatt egyszer sem kreáltam tüneteket, ezért reménykedem. De ki nem tudom zárni, hogy csak a testem szórakozik velem. Még reménykedem, hátha sikerült. CSak azt nem tudom, mit tegyek, h anem jön meg? Szabályos ciklusom van, a legtöbb késés eddig 1 nap volt, az elmúlt 6-7 évben mindig pontos volt.
2015. febr. 18. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem nemvárt után egy héttel is negatív volt. Sőt, ilyen olcsóbb mártogatós teszttel még nemvárt után 10 nappal is negatív. A drágább tesztek közül már 3 mutatott azóta havány pozit. Amíg nem jön meg van remény:)

Nekem is azt írták itt, hogy biztos nincs baba, mert már kimutatná:)

2015. febr. 18. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor sincs semmi gond, ha előfordul, egyszer-egyszer, hogy késik. Sok tényező van, ami megboríthatja kicsit a ciklusodat, de nem kizárt, hogy tényleg baba van a dologban.
2015. febr. 18. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem a teszt még 2 hét után se mutatta ki. Rosszul voltam, és nagyon feszültek a melleim úgy, hogy nem tudtam 2 hétig aludni. Elmentem orvoshoz, ő se látott semmit. Azt mondta, hogy mennyek vissza 3 hét múlva.

Amikor visszamentem kb. 6 hetes terhes voltam. Ezért nekem három hét az eltérés az utolsó menstruáció első napja, és a pici tényleges kora közt.

Lehet, hogy neked is így van.

2015. febr. 18. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Teszteltél azóta?
2015. febr. 21. 22:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Megjött, sajnos. Már nem kellett tesztelni :(
2015. febr. 22. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!