Mennyire biztos már az eredmény?
Jan. 24-25-én voltunk együtt a párommal, a nemvárt 4. napján (ma) csináltam délutáni vizeletből 2 tesztet.
Egyik x-epil gyorsteszt volt(eros negativ) a második rossmanos Predictror early ami szintén erős negativ. Igy biztos hogy nem vagyok terhes, nem?
nekem ilyen van, újszülöttkortól 15 kg-ig használható
nálam a nagyon fontos sempont a súlya volt (7kg)mert emeletre cipelem fel le.
ennél könnyebb nincs.
hátránya, hogy a karja nem fordatható át, a baba mindig kifelé néz, de legalább nem engem bámul..:)
Brendonban vettem
(és külön meg kell hozzá venni a lábzsákot-ill én egy másik kocsiról kaptam egy hasonló színű és passzol)
Ez még szerintem nem egyértelmű. Várj néhány napot, ha megjön nem vagy terhes, ha úgy látod, hogy megjött, de csak nagyon kevés, más mint szokott lenni, akkor csinálj tesztet, mert nekem van közeli ismerősöm, akinek 3 hónapig volt vérzése. Majdnem 12 hetes volt, mire kiderült, hogy mégis terhes. Ő mondta, hogy utólag visszagondolva tényleg más volt a "menzi", mert kevesebb ideig tartott és kevesebb mennyiség volt. Nekem mikor terhes lettem, egyáltalán nem volt vérzésem, mégis a 3. nap reggeli első teszttel lett nagyon-nagyon halvány pozi. Ha jan. 24-25-én voltatok együtt, akkor is lehet, hogy nem pont aznap volt a megtermékenyülés, hanem csak pár napra rá, így simán belefér, hogy még nem termelődött elég hcg. A vérzés pedig annyiból normális, hogy a tested még emlékszik, ezért lehet kevés. Ha sok, akkor persze vagy nem vagy terhes, vagy valami gond lehet.
Kívánom a legjobbakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!